VIDEO Broască țestoasă pe cale de dispariție, chinuită de mai mulți bărbați, în Indonezia

10-07-2019 09:32


Broască țestoasă pe cale de dispariție, chinuită de mai mulți bărbați, în Indonezia

O înregistrare șocantă cu localnici care chinuie o broască țestoasă marină uriașă, o specie pe cale de dispariție, pe o plajă din Indonezia, a devenit virală.

Filmulețul a fost făcut vineri, după ce broasca țestoasă a fost capturată de localnici în momentul în care își depunea ouăle pe plajă.

După cum se vede în imagini, mai multe persoane, tineri, bătrâni, dar și copii, s-au urcat pe spatele reptilei, în timp ce alți oameni se amuză copios de ce se întâmplă.

La un moment dat, pe spatele broaștei țestoase stau și trei persoane. În timp ce un bătrân stă pe spatele reptilei pe cale de dispariție, un tânăr trage animalul de coadă sau chiar îl calcă pe coadă. Când animalul nu se mai poate mișca, atunci cei prezenți îl împing spre mare.

Autoritățile locale nu au făcut încă nicio declarație cu privire la incident.

Țestoasa pieloasă (Dermochelys cariocea), numită si luthul, este considerată cea mai mare broască țestoasa marină, ea având lungimea corpului de 1,3-1,8 m și greutatea de 500-800 kg. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO