Vânzătoare de flori, jefuită de un „client” în Balș. Polițiștii îl caută după imaginile camerei de supraveghere

Ultima actualizare: 25-11-2021 10:08

Camerele de supraveghere din interiorul unei florării au surprins în detaliu momentul unui jaf în oraşul Balş.

Un individ, aparent interesat în a cumpăra flori, a avut nevoie doar de câteva momente de neatenție din partea vânzătoarei pentru a-și face "numărul".

Polițiștii din județul Olt încearcă acum să dea de urma lui, după ce femeia păgubită a cerut ajutor pe rețelele de socializare.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum bărbatul bine îmbrăcat, aflat la vârsta a doua, intră în florăria din orașul Balș, județul Olt, cu intenția aparentă de a cumpăra niște flori. În timpul discuţiei, presărate cu false nelămuriri, individul urmărește cu atenție gesturile vânzătoarei. De îndată ce atenția ei se îndreaptă în altă parte, acesta înșfacă portofelul și telefonul care se aflau pe masă. După care, bărbatul continuă să își joace rolul de potențial client.

„19... Las și eu mașina pe partea asta și mă-ntorc, da?” spune individul înainte să dispară.

Încântată de comandă mare pe care a primit-o, vânzătoarea nici nu se gândește la faptul că bărbatul din fața ei este, de fapt, un hoț. Abia când şi-a dat seama că a fost jefuită, femeia a publicat o postare pe rețelele de socializare, cerând ajutor cetățenilor pentru a găsi obiectele furate.

Poliția îl caută acum pe bărbatul care a furat atât telefonul, cât și portofelul în care se aflau 450 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO