Un tânăr din Filipine a murit, după ce a fost obligat de autorități să facă 300 de genuflexiuni. Ce greșeală a făcut

Dată publicare: 06-04-2021 16:32
Dată actualizare: 06-04-2021 19:20


genuflexiuni

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Filipine a murit, după ce a fost obligat de către autorități să execute 300 de genuflexiuni, ca pedeapsă că nu a respectat măsurile de protecție, în contextul pandemiei de Covid-19.

Darren Manaog Penaredondo ar fi fost prins pe 1 aprilie când se afla la magazin pentru a cumpăra apă, neavând voie să iasă pe stradă la acea oră, din cauza restricțiilor, transmite independent.co.uk.

În prezent, provincia Cavite a impus un program strict de circulație pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

O rudă a tânărului a povestit într-o postare pe Facebook că el și alte persoane au fost prinse în timp ce încălcau măsurile de protecție. Ca pedeapsă, autoritățile au decis să-i pună să execute 100 de genuflexiuni fiecare, menționând că dacă nu se sincronizează vor fi nevoiți să le repete. Astfel, în cele din urmă au ajuns să execute 300 de genuflexiuni.

Partenera lui a povestit că următoarea zi tânărul nu se putea mișca din cauza stării de oboseală. În scurt timp starea lui de sănătate s-a deteriorat, începând să aibă convulsii și să-și piardă cunoștința, în cele din urmă constatându-se decesul.

Șeful poliției din oraș a declarat că nu se pune problema de un abuz. El a spus că, uneori, cei care nu respectă restricțiile sunt obligați să presteze activități în folosul comunității, cum ar fi ridicarea gunoiului. Tot el a mai adăugat că deține fotografii care pot demonstra că victima nu a fost victima unui abuz.

O anchetă a fost demarată pentru a face lumina în acest caz.

Sursa: Independent.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO