Un politician thailandez a recunoscut că are 120 de soții: ”Le iubesc și mă iubesc”


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Sursa: dailynews.co.th
Data publicarii: Vineri 15 Septembrie 2017 17:30
Categorie: Stiri Diverse
Tambon Prasert

Poligamia este ilegală în Thailanda, însă acest lucru nu l-a oprit pe un Casanova local să aibă 120 de soții și 28 de copii. Ce este și mai curios la toată poveste e că femeile știu una de alta și nu au nimic împotriva aranjamentului.

Tambon Prasert este șeful districtului Phromnee, care se află la 90 de kilometri de capitala Bangkok. Recent, el a fost obligat să recunoască public că este căsătorit cu 120 de femei, după ce reporteri ai publicațiilor locale au primit ponturi de la surse anonime, relatează dailynews.co.th.

Politicianul de 58 de ani, care este și proprietarul unei firme de construcții prospere, i-a primit cu ușile deschise pe jurnaliștii veniți din capitală să verifice zvonurile despre scandaloasa viață de familie a acestuia. Întrebat fiind dacă are 100 de soții, Tambon Prasert i-a corectat: ”Am, de fapt, 120 de soții și 28 de fii și fiice.”

Bărbatul a mărturisit că s-a căsătorit cu prima soție pe când avea 17 ani: ”Era cu un an sau doi mai tânără decât mine și avem împreună 3 copii. După aceea m-am îndrăgostit de altele. Cele mai multe dintre ele aveau sub 20 de ani când ne-am căsătorit. Nu-mi plac cele mai în vârstă, sunt prea cicălitoare”, a spus Prasert.

Și-a deschis afacerea încă de când era tânăr și și-a făcut un obicei de a se însura cu câte o femeie în fiecare loc în care ridica o casă. ”Le iubesc pe toate și toate mă iubesc”, spune, mândru, bărbatul.

Se consideră un gentleman, pentru că ori de câte ori a vrut să se însoare cu o nouă femeie, a informat-o că mai are și alte soții. 22 dintre soții se află în apropierea domiciliului său, iar celelalte sunt răspândite prin toată țara.

Thailandezul a spus că are grijă de toate cele 120 de soții și de copii, le dă bani și tot ce le trebuie, iar multora dintre ele le-a construit și case.

Bizar este că în timpul interviului politicianul a avut-o alături pe cea mai nouă soție, Nam Fom, de 27 de ani, care nu a părut deloc șocată de cele povestite de soțul ei.

Presa thailandeză nu a spus dacă mărturia lui Tambon Prasert va avea consecințe legale.

 

Sursa: dailynews.co.th

Soțiile militarilor, nemulțumite de „condițiile deplorabile” din armata franceză
Violența în familie, pedepsită cu închisoarea chiar dacă soții se împacă
VIDEO PROTVPLUS.RO