Un om al străzii i-a dat 20$ unei șoferițe pentru benzină. Surpriza de care a avut parte

23-11-2017 15:00
Sursa: www.miamiherald.com


om al strazii

Poveste emoționantă în Statele Unite unde gestul unui om al străzii a generat un răspuns neașteptat.

Kate McClure, o americancă de 27 de ani, a rămas fără benzină în drum spre Philadelphia luna trecută.

Femeia se afla pe autostradă, într-o zonă neprietenoasă, când un om al străzii s-a apropiat de ea și a îndemnat-o să se urce în mașină și să închidă ușile. Apoi cu ultimii 20 de $ pe care îi avea la el s-a dus să cumpere benzină pentru ea.

Soferița nu avea în acel moment bani să-l răsplătească pentru gestul lui, însă a promis că-l va ajuta la rîndul ei. În săptămânile care au urmat a revenit la locul ”incidentului” cu mâncare, haine și bunătăți pentru binefăcătorul ei.

Gestul total neașteptat a venit în urma lansării unei campanii de strângere de fonduri pe GoFundMe. Pe 22 noiembrie, Kate reușise să trângă 34.000 de $ pentru omul fără adăpost iar suma era în creștere.

Johnny, de 34 de ani, a fost paramedic, a servit în Marine Corps, însă după ce și-a pierdut ultimul job și actele, a ajuns să trăiască în stradă, de aproape un an de zile.

Bărbatul s-a declarat recunoscător pentru ajutorul primit, mai ales că Kate i-a promis că-l va ajuta să-și facă noi acte, să găsească o locuință și un nou job.

Sursa: www.miamiherald.com,

VIDEO PROTVPLUS.RO