Un model american își vinde virginitatea. Suma enormă pe care a plătit-o un om de afaceri


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 15 Noiembrie 2017 17:56
Categorie: Stiri Diverse
Giselle

Un model își vinde virginitatea pentru aproximativ 3 milioane de dolari, iar cel care este dispus să plătească suma enormă de bani este un om de afaceri din Abu Dhabi.

Giselle, în vârstă de 19 ani, a primit o sumă importantă de bani de la un om de afaceri din Abu Dhabi, care i-a acceptat oferta. Însă bărbatul nu este singurul care a licitat. Un actor de la Hollywood a cărui indentitate nu a fost dezvăluită, dar și un politician rus s-ar fi numărat printre persoanele care au fost dispuse să achite suma uriașă. În cele din urmă, prețul oferit de omul de afaceri arab l-a depășit pe cel al „competitorilor”, scrie Metro.com

Tânăra este un model american, care a decis să-și vândă inocența pe Internet. Cu banii obținuți tânăra speră să-și plătească studiile și să călătorească.

"N-aș fi visat niciodată că oferta va crește atât de mult și că am fi ajuns la 2,5 milioane de euro. Acesta este un vis devenit realitate. Cred că moda de a vă vinde virginitatea este o formă de emancipare și sunt șocată de oamenii care nu pot permite femeii să-și vândă virginitatea. Dacă vreau să-mi petrec această primă noapte cu cineva care nu este prima mea dragoste, asta e decizia mea", susține aceasta.

Tânăra susține că decizia i-a aparținut în totalitate și se declară „foarte fericită că face parte din această nouă modă.”

Un hotel din Germania este deja rezervat pentru cei doi.

Ea va fi însoțită de forțele de securitate de la agenție, care vor rămâne în apropiere. Giselle va purta o discuție cu respectivul om de afaceri, înainte ca cei doi să se întâlnească. În plus, în orice moment înțelegerea dintre cei doi se poate anula.

 

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO