Numele bărbaților însurați din oraș, făcute publice. Motivul care a dus la luarea deciziei


Ultimul update: Joi 15 August 2019 15:55
Data publicarii: Joi 15 August 2019 15:17
Categorie: Stiri Diverse
Un politician din Tanzania vrea să publice numele bărbaților însurați dintr-un oraș

Guvernul local al celui mai mare oraș din Tanzania intenționează să publice identitățile tuturor bărbaților căsătoriți de acolo, într-o încercare de a proteja femeile singure de suferințele în dragoste.

Potrivit planului prezentat de Paul Makonda, comisarul regional din Dar-es-Salaam, femeile vor putea să caute într-o bază de date online, administrată de stat, toate numele și fotografiile bărbaților însurați din oraș.

Makonda a susținut că a primit multe plângeri de la femei, cărora li s-au făcut promisiuni de căsătorie, apoi bărbații nu au mai venit la ceremonie, notează The Independent.

„Am primit multe plângeri de la femei tinere. Multe femei din regiunea Dar-es-Salaam au fost dezamăgite de multe ori și le-a ajuns”, a declarat el.

„Acei bărbați fermecători le promiteau că se vor însura cu ele, apoi le părăseau după ce se foloseau de ele. Asta e umilitor. Acești bărbați vicleni le-au lăsat pe femei cu inimile frânte și cu răni sufletești”, a mai spus Makonda.

Publicația locală The Citizen notează că unii bărbați s-au arătat deranjați de acest plan, mai ales pentru că nu se propune și un sistem prin care să fie protejați bărbații singuri de femeile măritate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Independent.co.uk thecitizen.co.tz

VIDEO PROTVPLUS.RO