Un britanic a fost îngropat în grădina casei, iar acum familia încearcă să vândă proprietatea. Care e condiția

Ultima actualizare: 20-01-2021 12:06
Un britanic a fost îngropat în grădina casei, iar acum familia încearcă să vândă proprietatea. Care e condiția
Ben Lack

Un britanic a lăsat cu limbă de moarte să fie îngropat în grădina casei sale, iar familia i-a onorat dorința. Acum încearcă să vândă proprietatea, la pachet cu mormântul.

 

Bărbatul de 61 de ani se numea Michael Jackson și era născut în vila din Leeds, West Yorkshire. A trăit acolo toată viața, până când a decedat, în luna septembrie 2020.

Familia acestuia se mutase din acea casă, dar el a rămas acolo până în ultimele clipe ale vieții, și le-a spus copiilor săi să-l îngroape în grădina din spate. Un preot a ținut slujba de înmormântare chiar acolo, relatează publicația The Sun.

Casa cu trei dormitoare, care a fost construită pe locul unde odată se afla un iaz, a fost scoasă acum pe piață, la vânzare, pentru suma de 125.000 de lire sterline, însă în fotografiile publicate pe site-urile de specialitate, se poate observa mormântul proprietarului.

„Toată familia știa că tata își dorea asta, s-a născut și a trăit toată viața, în acea casă. Va rămâne acolo” a declarat fiul acestuia, care se numește tot Michael.

michael jackson ingropat in gradina

Bărbatul avea patru copii și șase nepoți și s-a născut chiar într-o cameră a imobilului, în anul 1958.

El era fanul echipei Leeds United și a pus sigla clubului pe fațadă. În grădină creștea flori, porumbei, iepuri, găini și rațe. Bărbatul a murit în septembrie 2020, înecat cu mâncare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO