Un bătrân de 76 de ani a incendiat maşina presupusului amant al iubitei lui


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 15 Ianuarie 2018 11:53
Categorie: Stiri Diverse
Un bătrân de 76 de ani a incendiat maşina presupusului amant al iubitei lui

Un pensionar de 76 de ani dintr-o comună gorjeană a fost încătuşat de poliţişti, după ce a incendiat un autoturism.

Potrivit Impact în Gorj, bărbatul de 76 de ani din Logreşti era convins că e înşelat de concubina sa, motiv pentru care a supravegheat câteva zile locuinţa acesteia. Când a văzut că în faţa casei parchează o maşină necunoscută, din care coboară un bărbat mult mai tânăr, a suspectat că acesta ar fi amantul femeii. 

Pensionarul a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc. Proprietarul autoturismului a ieşit însă repede din casă şi a stins singur incendiul, apoi a sunat la poliţie, iar agenţii l-au reţinut pe bătrân. Ulterior, acesta a aflat că bărbatul a cărui maşină a vrut să o distrugă era de fapt iubitul fiicei concubinei sale. 

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au reţinut pentru 24 de ore şiintrodus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Gorj, un bărbat, de 76 de ani, din comuna Logreşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de distrugere. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, cel în cauză, în seara de 10 ianuarie, ar fi incendiat, cu intenţie, autoturismul unui bărbat, de 42 de ani, din comuna Roşia de Amaradia, care venise în vizită la concubina sa, parcând autoturismul pe partea stângă în afara părţii carosabile, a DJ 675 C. Focul a fost stins, la scurt timp de către proprietarul autoturismului, dar câteva componente auto au ars,cauzând un prejudiciu în curs de estimare”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, citat de Impact în Gorj.

 

Sursa: IGJ.RO

VIDEO PROTVPLUS.RO