Un bărbat a murit după ce a fost închis într-un șopron. Motivul pentru care l-au lăsat acolo

Ultima actualizare: 12-09-2019 11:48
mormant
iStock

Un bărbat dependent de alcool din Marea Britanie, care a fost închis într-un șopron pentru a se opri din băut, a murit după ce a fost intoxicat cu monoxid de carbon.

Bărbatul ar fi fost închis ca o măsură preventivă de a nu mai consuma alcool, în timp ce soția lui se afla la cumpărături, informează Mirror.

Potrivit soției sale, l-ar fi închis în șopron pentru că starea sa de sănătate ar fi fost pusă în pericol din cauza alcoolului. De asemenea, femeia i-ar fi lăsat apă și haine.

„Trebuia să merg la cumpărături. Nu am vrut să-l iau cu mine pentru că mă temeam că ar ieși din mașină și s-ar duce să-și cumpere băutură. Avea apă și haine acolo. L-am închis pentru a ne asigura că nu va bea. Am fost plecați în jur de o oră”, a declarat soția lui.


În timp ce era închis, bărbatul ar fi pornit motorul care se afla acolo și s-a intoxicat din cauza monoxidului de carbon.

Un inspector de poliție care se ocupă de caz a declarat că nu există dovezi cum că bărbatul ar fi fost dus cu forța în șopron.

„La un moment dat, el a pornit motocicleta. Nu se cunoaște motivul pentru care a făcut asta. El a murit din cauza faptului că a stat într-un spațiu închis cu motorul pornit”, a declarat acesta. De asemenea, și dependența sa de alcool ar fi contribuit la moartea sa și că nu este vorba de sinucidere.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO