Trei bărbați din Timișoara, reținuți după ce ar fi atacat un bărbat în timp ce stătea la semafor

Ultima actualizare: 08-09-2020 09:37

Trei indivizi din Timișoara au fost reținuți în urma conflictului din trafic de duminică seară, când un șofer a fost atacat în timp ce stătea la semafor.

Suspecții au fugit inițial de la locul faptei, dar s-au predat luni seară. Se pare că întreg scandalul a pornit de la o poveste de dragoste cu care agresorii nu sunt de acord.

Potrivit anchetatorilor, şoferul atacat duminică seară pe o stradă din Timişoara era în maşină cu o tânără cu care ar avea o relaţie de câteva săptămâni. Suspecţii, încătuşaţi după audieri, sunt rude ale fetei şi nu ar fi de acord cu această poveste de dragoste. Aşa că ar fi vrut să îi dea o lecţie bărbatului de 29 de ani.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum victima aşteaptă la semafor, iar un alt autoturism îi blochează calea. Din vehicul coboară mai mulţi bărbaţi, care încep să lovească maşina tânărului cu pumnii şi cu picioarele.

Şoferul dă câţiva metri în spate, însă atacatorii reuşesc să-l oprească, îl scot din maşină şi se năpustesc asupra lui cu bestialitate. Apoi suspecţii au fugit, dar luni seară s-au predat poliţiei.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiş: "Polițiștii Secției 5 Timişoara au reţinut pentru 24 de ore trei bărbaţi de 21, 23 şi 38 de ani, care sunt bănuiţi de comiterea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violente."

Indivizii vor fi duşi marți în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO