Șarpe găsit într-o maşină din apropierea unei şcoli din Drobeta Turnu Severin

Dată publicare: 01-07-2019 17:04
Dată actualizare: 01-07-2019 17:10


piton

Doi şerpi cu lungimea de aproximativ doi metri au fost prinşi şi eliberaţi în natură, în ultimele zile, de jandarmii din judeţul Mehedinţi.

Una dintre reptile a fost văzută în casa unei familii din localitatea Corcova, iar cea de-a doua, luni, într-o maşină ce era parcată în apropierea unei şcoli din Drobeta Turnu Severin.

"Un şarpe de aproape 2 metri a fost eliberat de jandarmi din casa unei familii din localitatea Corcova. Apelul prin 112 a fost făcut la sfârşitul săptămânii de proprietarul unei locuinţe, speriat de şarpele care ar fi putut pune în pericol familia acestuia. Echipajul de intervenţie s-a deplasat la adresa indicată de unde a capturat reptila, care a fost ulterior eliberată în natură. O altă intervenţie de acest gen a avut loc astăzi (luni, n.red.), tot în urma unui apel prin 112. Jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate un şarpe dintr-o maşină parcată în apropierea Şcolii Generale Nr. 15 din Drobeta Turnu Severin. Şi în acest caz, şarpele a fost prins şi eliberat în mediul natural", se arată, luni, pe pagina de facebook a Inspectoratului de Jandarmi (IJJ) Mehedinţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Mehedinţi, Claudia Mendea, jandarmii sunt pregătiţi să intervină în cazul unor asemenea situaţii care ar putea pune oamenii în pericol.

De asemenea, animalele capturate sunt eliberate imediat în natură, fără ca acestea să aibă de suferit din această cauză.

"Colegii mei sunt chemaţi să intervină în situaţii periculoase de acest gen, care sperie populaţia. Am intervenit în scurt timp. Recomandăm populaţiei să ne solicite sprijinul", a declarat, pentru Agerpres, purtătoarea de cuvânt a IJJ Mehedinţi.

Anul trecut, jandarmii din Mehedinţi au mai fost chemaţi să intervină pentru a captura un şarpe în lungime de doi metri, care a fost zărit în preajma unei grădiniţe din Drobeta Turnu Severin.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO