Pe 23 mai se formează Luna Plină din zodia Săgetător. Zodiile care vor lua decizii importante și vor avea un moment astral

zodii horoscop
Shutterstock

Luna Plină din zodia Săgetător anunță concluzii, decizii importante, încheieri de etape și culegerea roadelor unor demersuri.

Nativii născuți în zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești vor resimți intens acest moment astral.

Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai, anunță încheierea unei etape, finalizarea unor proiecte, culegerea roadelor, decizii sau concluzii asupra planurilor începute în urmă cu șase luni.

Se activează axa Gemeni-Săgetător și va fi nevoie de reechilibrare a sistemului de credințe, convingeri, principii, adevăruri personale, privind direcția în viață, dorința de cunoaștere, creștere, dezvoltare, care reprezintă arhetipul Săgetătorului și comunicarea, informarea, transmiterea acestor concepte prin intermediul Gemenilor.

Luna Plină din Săgetător anunță revelații profunde și de schimbare a modului de gândire, însă este nevoie de informație, căutare a unor răspunsuri, învățare și deschidere.

Citește și
Horoscop cu Neti Sandu, 19 mai 2022
Horoscop 22 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea o reușită în sfera profesională
Cum a avut loc tragedia de la fabrica de cașcaval din Ibănești. Patronul a murit sub ochii soției încercând să-și salveze angajații

Fenomenul astral este susținut de Pluton, planeta transformărilor profunde, în mișcare retrogradă prin zodia Vărsător.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce Luna Plină din Săgetător pentru fiecare zodie

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Plină din zodia Săgetător activează sectorul perfecționării profesionale, chestiunilor birocratice, călătoriile, educația, principiile și credințele după care se ghidează în viață. Contextul astral este susținut de energia transformatoare a lui Pluton, care îi ajută să facă o schimbare majoră, să aibă conștientizări pentru a merge pe o cale nouă de evoluție.

Taur / Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Plină din zodia Săgetător dinamizează casa avantajelor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau a banilor proveniți din alte surse, dar și sectorul intim și relația cu partenerul. Se pot încheia etape sau se poate merge mai departe pe alte baze. Pot să apară crize în cuplu, să iasă la suprafață frici sau emoții puternice, care au nevoi de vindecare.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Plină din zodia Săgetător le dinamizează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale, unde vor avea încheieri, concluzii, decizii, trecerea la un alt nivel al relației, așezarea pe alte baze. Fenomenul astral este susținut de Pluton, planeta transformărilor lor profunde, care le schimbă viziunea și perspectiva. Se încheie o etapă din trecut și are loc o vindecare.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Plină din zodia Săgetător le activează sectorul muncii, relațiile cu colegii rutina zilnică și sănătatea. Se pot încheia etape sau se culeg roadele unor demersuri privind obținerea unui nou job, a unei colaborări. Se schimbă și situația financiară, mai ales că fenomenul astral este susținut de Pluton, planeta trasnformărilor profunde, în tranzit prin casa intereselor financiare.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Plină din zodia Săgetător le activează sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției, dar și valorificării unei pasiuni. Se poate încheia o etapă amoroasă, dar le fel de bine se poate trece la un alt nivel. Au loc schimbări și transformări și datorită lui Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa relațiilor.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Plină din zodia Săgetător le activează sectorul vieții de familie, căminului, casei, administrării unor bunuri de o valoare mai mare. Au loc înțelegeri, concluzii, discuții, încheieri care privesc spațiul de locuit, patrimoniul, niște bunuri, o tranzacție imobiliară sau o renovare. Reconectarea cu familia ar putea să le aducă echilibrul de care au nevoie.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Plină din zodia Săgetător le activează sectorul comunicării, gândirii, negocierilor, învățării și interacționării cu ceilalți. Posibil unele informații, care le parvin, să le schimbe modul în care interacționează. De asemenea, este posibil ca Balanțele să încheie o etapă de învățare, niște cursuri, să obțină o bursă.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Plină din zodia Săgetător le activează sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă, de la serviciu sau din alte activități desfășurate independent. Se culeg roadele unor negocieri, se încasasează o sumă de bani și nativii decid să-și dea mai multă valoare, să aibă încredere mai mult în forțele proprii. Pluton, guvernatorul lor, le susține demersurile și le aduce ajutor de la familie.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Plină din zodia Săgetător le activează casa personalității și vor fi vedetele perioadei. Au loc concluzii, discuții, încheieri de etape, culeg roade sau înregistrează un succes în planul profesional. Luna Plină este susținută de Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa comunicării, gândirii.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Plină din zodia Săgetător le dinamizează sfera universului interior, frământărilor, introspecției, trecutului. Capricornii pot avea conștientizări și revelații, să facă pace cu trecutul, să se elibereze de niște tipare comportamentale, care îi țin în loc să progreseze.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Plină din zodia Săgetător le activează sectorul prietenilor și proiectelor de viitor și anunță concluzii, decizii, încheieri de relații cu unii dintre prieteni sau a unor proiecte, care nu le mai aduc beneficii sau satisfacții profesionale.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Plină din zodia Săgetător le activează sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației. Peștii primesc propuneri și vor să facă o schimbare de direcție, mai ales dacă nu se mai regăsesc în situația de față într-un context profesional. Au loc încheieri, dar și un succes, o realizare, obținerea unei funcții, a unui post mai bine plătit.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT OUT pentru meciul cu Slovacia? Un titular din naționala României a acuzat dureri
NEWS ALERT OUT pentru meciul cu Slovacia? Un titular din naționala României a acuzat dureri
Citește și...
Horoscop 23 mai 2024, cu Neti Sandu. O turnură fericită poate avea loc în viața sentimentală a unei zodii
Horoscop 23 mai 2024, cu Neti Sandu. O turnură fericită poate avea loc în viața sentimentală a unei zodii

Horoscop 23 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu Lună Plină. Avem multe de făcut și o să ne străduim să ne achităm onorabil de toate obligațiile că vrem să functioneze totul ceas, ca la carte.

Horoscop 22 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea o reușită în sfera profesională
Horoscop 22 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea o reușită în sfera profesională

Horoscop 22 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Reușite azi. O să ne putem înțelege cu cei care pân-acum n-au dat semne de bunăvoință și o să facem progrese atât în plan profesional, cât și personal.

Horoscop 21 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate da lovitura în afaceri
Horoscop 21 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate da lovitura în afaceri
Horoscop 21 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. Avem motive de bucurie, că e sărbătoare, dar ne putem mișca rapid și cu eleganță ca să rezolvăm toate urgențele.
Horoscop 20 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie își poate negocia bani pentru tot anul
Horoscop 20 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie își poate negocia bani pentru tot anul

Horoscop 20 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăți. Avem energie și suntem puși pe treabă de luni, că sunt multe de făcut și mai apar oameni care se oferă să ne ajute.

Horoscop lunar 20 mai - 20 iunie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii când Soarele traversează zodia Gemeni
Horoscop lunar 20 mai - 20 iunie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii când Soarele traversează zodia Gemeni

Neti Sandu a vorbit cu Andreea Marinescu despre ce urmează pentru zodii în perioada 20 mai-20 iunie, timp în care Soarele traversează zodia Gemeni. Cum influențează zodiile acumularea de planete din gemeni, dar și Luna Nouă din Săgetător. 

Recomandări
Republica Moldova şi Ucraina încep oficial marţi negocierile de aderare cu UE
Republica Moldova şi Ucraina încep oficial marţi negocierile de aderare cu UE

Uniunea Europeană, pe de o parte, şi Ucraina şi Republica Moldova, pe de altă parte, lansează oficial marţi, la Luxemburg, negocierile menite să permită celor două ţări să devină într-o zi membre cu drepturi depline ale UE.

Evaluarea Națională 2024 a început. Subiectele la limba și literatura română, publicate în cursul zilei
Evaluarea Națională 2024 a început. Subiectele la limba și literatura română, publicate în cursul zilei

Prima probă a examenului de Evaluare Națională 2024 are loc astăzi. Elevii claselor a VIII-a susțin proba la limba și literatura română. 

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a fost eliberat, după ce a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției
Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a fost eliberat, după ce a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției

După o saga juridică de ani de zile, Wikileaks anunţă că fondatorul Julian Assange a părăsit Regatul Unit după ce a ajuns la o înţelegere cu autorităţile americane, în urma căreia acesta va pleda vinovat la acuzaţiile penale şi va fi eliberat.