Pățania unui hoț beat care plecase să fure bere. A rămas agățat în gard, timp de 1 oră

19-12-2018 09:50


Nu pleca băut la furat. Aceasta este lecţia cu care s-a ales un belgian. Bărbatul a încercat să sustragă o navetă de bere din curtea unui magazin - și asta de două ori în aceeaşi noapte.

De fiecare dată, planurile i-au fost date peste cap de gardul cu ţepuşe în care a rămas blocat.

O cameră de supraveghere a surprins tentativa de furt. Bărbatul a luat o navetă încărcată cu bere şi a tras-o aproape de gard, în ideea că o poate trage după el. Numai că nu a reuşit să coboare nici cu mâinile goale. A rămas prins cu un pantof în ţepuşele gardului.

Alice Croonen, managera magazinului: „A atârnat timp de 45 de minute. S-a tot clătinat, într-o încercare disperată de a se elibera. Dar nu i-a mers. Un trecător l-a eliberat şi a plecat."

Nu a renunţat. Peste o oră s-a întors cu acelaşi plan. Fiind încă ameţit, s-a lovit de acelaşi obstacol.

Alice Croonen, managera magazinului: „A atârnat acolo o oră. Era frig. Era zăpadă. La un moment dat, rămăsese fără pantaloni. S-a gândit că dacă şi-i scoate, scapă."

Şi de data aceasta, salvarea i-a venit de la trecători. Câţiva tineri, care se întorceau de la o petrecere, l-au eliberat.

Martori: „Ne-a zis că prietenii i-au jucat o farsă şi l-au atârnat acolo. La început l-am crezut. Dar când am văzut urmele din zăpadă, ne-am dat seama că era vorba de un hoţ."

Au chemat poliţia, iar bărbatul a fost reţinut. Fiindcă nu a reuşit să fugă cu naveta, a scăpat cu o amendă.

Reporter: „De fapt, hoţul a fost norocos."

Alice Croonen, managera restaurantului: Da, băieţii aceia i-au salvat viaţa, fiindcă ar fi atârnat acolo până la 9 dimineaţa."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO