O fetiță din SUA, eroină la șase ani. Cum și-a salvat părinții din incendiu

Dată publicare: 21-01-2020 13:14
Dată actualizare: 21-01-2020 14:00


La doar şase ani, o fetiţă din Statele Unite este o adevărată eroină.

Madalyn a fost singura din familia ei care a simţit miros de fum, în miez de noapte, şi astfel, şi-a salvat familia de la moarte sigură.

În casă izbucnise un incendiu, de la bucătărie, iar fetiţa a reuşit să îşi alerteze părinţii şi cu toţii au ieşit din casa în flăcări în siguranţă.

O casă din statul american Jersey a fost cuprinsă de flăcările care au pornit din bucătăria de la parter, la ora 2 şi 30 de minute dimineaţa, oră la care cei patru membri ai familiei dormeau la etaj. Din fericire, fetița de 6 ani s-a trezit şi aşa şi-a salvat părinții și fratele mai mic, în vârstă de doi ani.

Madalyn: „Am simţit miros de fum şi am auzit alarma de incendiu."

Imediat, fata a sărit din pat şi s-a dus la camera părinţilor, care dormeau. Potrivit pompierilor, oamenii au uitat un vas pe aragaz şi aşa a izbucnit incendiul. O neglijenţă gravă, mai ales că tatăl fetiţei este pompier.

Tatăl fetiței: „Am auzit-o pe fiica mea ţipând că este incendiu, aşa că am sărit din pat şi mi-am dat seama că toată casa e plină de fum. Ca pompier, sunt obişnuit să intru în case, nu să fug afară."

Tatăl, care are o vechime de 17 ani ca pompier, a recunoscut că nu a auzit nici sunetul detectoarelor de fum. De asemenea, nici mama nu s-a trezit când a auzit alarma.

Mama fetiței: „Nu aud nici soneria când soţul primeşte un telefon în miezul nopţii. Sunt atât ne obişnuită cu sunetul şi nu îl observ."

Fetiţa tocmai a învăţat la şcoală despre măsurile în caz de incendiu, iar flăcările izbucnite în casa ei au fost o lecţie de neuitat.

Reporter: „Te simţi că o eroină?"

Fetiță: „Da."

Mama fetiței: „E îngerul meu. Mă face atât de mândră, în fiecare zi."

Tatăl fetiței: „Ne-a salvat vieţile. Fără ea, poate că nu am mai fi fost în viaţă azi."

Deşi focul a distrus doar bucătăria şi o parte din camera de zi, casa nu mai poate fi locuită deocamdată. Familia a primit, însă, ajutoare de la pompieri şi de la vecini.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO