O femeie nu-și recunoaște fiul, după ce a fost supus unor operații estetice drastice. Reacția ei. VIDEO


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 22 Noiembrie 2017 16:30
Categorie: Stiri Diverse
thailandez

O femeie din Thailanda a fost incapabilă să-și recunoască propriul fiu, de 22 de ani, după ce acesta a fost supus unor operații estetice drastice, în Coreea de Sud.

Noppajit Monlin, 22 de ani, muncitor la o fabrică din capitala thailandeză, a fost mereu jenat de felul în care arăta din cauza maxilarului strâmb, a tenului plin de coșuri, dar și a altor imperfecțiuni. La muncă, s-a izolat de colegi și nu a stat de vorba nicioodată cu vreunul.

Atunci când a fost selectat pentru ediția thailandeză a emisiunii ”Let me in”, un show extrem de popular în Coreea de Sud, în care participanții sunt supuși unor transformări extreme prin chirurgie plastică, tânărul a știut că viața i se poate schimba.

Monlin a fost dus în Coreea de Sud, unde a fost supus mai multor proceduri care l-au transformat complet. ”Let me in” Thailanda a plătit o sumă consistentă pentru operații de corectare a maxilarului, frunții, ochilor, nasului, injecții cu botox, tratamente faciale complexe, după care pentru el a urmat o perioadă de recuperare de 3 luni.

 

Rezultatul a fost mult mai spectaculos decât s-ar fi așteptat producătorii. Nici măcar mama lui nu l-a recunoscut. Momentul în care mama și fiul s-au reîntâlnit este unul emoționant. Femeia s-a lăsat convinsă cu greu că tânărul chipeș din fața ei era chiar Noppajit.

Sursa: Pro TV

Premieră medicală la spitalul Parhon, Iași: Un copil de 5 ani a suferit un transplant renal
VIDEO PROTVPLUS.RO