O ”eroare sexuală” i-a adus tripleți unei femei. Cum au fost concepuți copiii

Ultima actualizare: 18-01-2019 21:57
bebelusi
BBC

O ”eroare sexuală” a determinat o britanică să nască tripleți, doi bebeluși au fost concepuți pe cale naturală iar al treilea copil a fost conceput in vitro, relatează BBC.

Betty Bienias și soțul ei, Pawel, încercau de mai bine de șapte ani să aibă un copil, însă, nu au reușit și au apelat la fertilizarea in vitro. Doar că în momentul în care cei doi s-au hotărât să facă acest pas, nici Betty, dar nici doctorii nu știau că femeia este deja însărcinată.

"Înainte cu patru zile de a începe acest tratament nu am avut voie ca eu și soțul meu să întreținem relații sexuale, nu am ascultat medicii și așa au apărut doi bebeluși", a spus Betty Bienias.

Cei doi soți au aflat că vor avea tripleți atunci când au mers la un control. "În acel moment, doctorul s-a întors spre soțul meu și l-a întrebat dacă dorește să ia loc", a mai povestit femeia.

Și medicii au fost surprinși de sarcina femeii. Pentru că o astfel de combinație, între o sarcină naturală și o sarcină prin fertilizare in vitro este foarte rară

Acum cei trei bebeluși au deja o lună, iar părinții sunt mai mult decât fericiți. Mama celor trei susține că nu îi este foarte greu, însă ea și soțul ei dorm acum în schimburi.

De asemenea, femeia a mai spus că pentru a putea ieși din curte cu căruciorul celor trei, soțul ei a fost nevoit să taie gardul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO