Motivul pentru care un român a încercat să violeze o prostituată, la un bordel din Germania

01-09-2018 10:11
Sursa: gazetadecluj.ro

bordel Germania

Un bărbat de 49 de ani, din Simeria, a fost arestat în baza unui mandat european emis de autorităţile din Germania, pentru tentativă de viol, victimă fiind o prostituată.

Mandatul european de arestare emis pe numele lui D. Cornel Samuel a fost validat de instanţa din Alba Iulia în 14 august, bărbatul fiind arestat pe o perioadă de 30 de zile pentru a fi predat autorităţilor germane din oraşul Detmold. Acesta a fost de acord cu predarea cu condiţia ca în cazul în care se va pronunţa o sentinţă de condamnare să fie transferat în România pentru executarea pedepsei, relatează gazetadecluj.ro.

Potrivit mandatului european de arestare, ”persoana solicitată este suspectată că, la data de 30 octombrie 2016, după ce avusese contact sexual consimţit cu o femeie la bordelul Relax Detmold, în camera nr. 7, după expirarea timpului plătit, întrucât nu ejaculase, a prins-o cu forţa pe martoră, a târât-o în cameră atunci când a deschis uşa, a fugit pe coridor şi a aruncat-o pe pat, însă, înainte de a reuşi să agreseze sexual, a fost imobilizat de martorul S., care alertat de ţipetele martorei, i-a sărit în ajutor”.

După acest incident, bărbatul a fugit în România. Femeia agresată a depus plângere şi astfel s-a ajuns ca, după aproape, doi ani bărbatul acuzat de tentativă de viol să fie solicitat de autorităţile germane pentru cercetări şi, foarte probabil, trimiterea în judecată. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: gazetadecluj.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO