Motivul incredibil pentru care o femeie și-a părăsit soțul și cei 9 copii

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Soț părăsit
Facebook

O femeie în vârstă de 44 de ani din Marea Britanie și-a părăsit soțul și cei 9 copii, după ce a cunoscut online un bărbat cu câțiva ani mai tânăr.

Heidi a decis să pună capăt unei relații de 23 de ani și să înceapă o viață nouă, alături de un bărbat cu 14 ani mai tânăr, sunt mărturiile unui soț devastat de decizia halucinantă a fostei sale soții, alături de care are 9 copii.

Andy Hepworth povestește cum soția lui a început să-și schimbe comportamentul față de familie brusc. ”Este criza vârstei mijlocii. A început să meargă la sală, să-și facă tatuaje și să poarte rochii din ce în ce mai scurte”, a povestit îndurerat bărbatul, potrivit The Sun.

Mai mult de atât, acesta a povestit că Heidi era o mamă foarte iubitoare și o soție devotată, dar deodată s-a transformat într-un om pe care nu îl mai recunoaște.

Cei doi au împreună 6 copii, ceilalți 3 fiind ai lui Heidi dintr-o relație anterioară. Femeia a renunțat la tot, după ce s-a mutat cu iubitul ei în vârstă de 30 de ani în Africa de Sud.

”Am cunoscut un bărbat mai tânăr. Mariajul nostru avea probleme. Ne-am despărțit. Nu este permis ca o femeie să iubească din nou?”, a fost explicația femeii, potrivit sursei citate.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO