Monstrul prins de o fetiţă de 11 ani, la pescuit. "Avea dinţi de om"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 28 Iulie 2018 10:39
Categorie: Stiri Diverse
peste pacu prins in SUA

O fetiţă din statul american Oklahoma a prins un peşte extrem de rar în timpul unei excursii la pescuit cu bunicii şi fratele ei.

Kennedy Smith, de 11 ani, a reuşit să prindă într-un lac din Oklahoma un „pacu” – o specie de piranha ai căru dinţi sunt foarte asemănători cu cei ai oamenilor. „Eram nedumerită fiindcă nu a mai văzut peşte cu astfel de dinţi. Semănau cu cei de om, era un monstru ciudat”, a declarat ea pentru Associated Press.

Peştele a şi muşcat-o pe bunica ei în timp ce aceasta încerca să îi scoată cârligul din gură. Familia a apelat la autorităţi, care au confirmat că e vorba de un „pacu”, o specie rară de piranha care în mod normal nu poate fi găsită decât în râurile din America de Sud.

Se presupune că peştele a fost cumpărat pentru a fi ţinut în acvariu, dar proprietarul s-a plictisit de el şi l-a aruncat în lac.

Fiind considerat specie invazivă, autorităţile au decis să fie eutanasiat, ca să nu existe riscul să se înmulţească şi să afecteze ecosistemul din apele dulci din Oklahoma.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: AP

VIDEO PROTVPLUS.RO