Momentul în care amanta unui bărbat apare la nunta sa, îmbrăcată în rochie de mireasă


Ultimul update: Duminica 27 Ianuarie 2019 17:17
Data publicarii: Duminica 27 Ianuarie 2019 17:11
Categorie: Stiri Diverse
Mireasa falsa

Un filmuleț surprins la o nuntă din Africa de Sud a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce amanta mirelul a apărut neinvitată la ceremonie, îmbrăcată în rochie de mireasă.

 

În filmulețul apărut pe Twitter, un bărbat încearcă din răsputeri să scape de „mireasa falsă” care a venit neinvitată la nuntă, în timp ce logodnica lui privește la întregul incident.

„O tipă a apărut la nuntă într-o rochie de mireasă. Mirele încearcă să rezolve situația”, se precizează în descrerea filmulețului, în care o femeie abordează cuplul nerăbdător să își unească destinele.

Mirele încearcă să o facă să plece, în timp ce participanții încep să strige, scrie The Sun. La un moment dat, o domnișoară de onoare în rochie roz încearcă să o scoată pe mireasa falsă din biserică, dar aceasta refuză.

Ca urmare, mirele începe să țipe la ea, în timp ce aceasta încearcă să i se adreseze adevăratei mirese.

Imaginile au fost văzute de peste 600.000 de ori și redistribuite pee Twitter de peste 6.000 de ori. Pentru moment, este neclar ce anume s-a întâmplat, însă The Sun notează că aceasta ar fi amanta

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO