Miss Bikini pe zăpadă, la Păltiniș, la -6 grade. O clujeancă a câștigat pentru al doilea an consecutiv


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 04 Martie 2018 14:06
Categorie: Stiri Diverse

Anca Ţandrea din Cluj-Napoca a câştigat, duminică, titlul de Miss Bikini pe zăpadă pentru al doilea an consecutiv.

La minus 6 grade, 9 fete curajoase au renunțat la haine și s-au întrecut într-un concurs inedit de frumusețe, pe Pârtiile din Păltiniș.

Probele nu au fost deloc ușoare, mai ales ca au purtat doar costume de baie, așa că fetele au primit aplauze călduroase din partea publicului.

Concurentele și-au arătat nu doar corpurile perfecte, dar și priceperea pe schiuri și pe snowboard.

Au fost însă și probe care le-au pus la grea încercare. De pe margine, turiștii au admirat concurentele.

Câștigătoarea a fost Anca din Cluj, învingătoare și la concursul de anul trecut. Ea va pleca o săptămână la surf în Tenerife.

Probele au constat într-o prezentare pe catwalk, probă de ski sau snowboard slalom, probă de precizie, probă de doborât popicele şi un traseu aplicativ de căţărări şi coborâri pe obstacole create din zăpadă.

Din juriul concursului au făcut parte, printre alţii, Andy Fazekas, multiplu campion naţional de snowboard şi unul dintre pionierii acestui sport în România, şi Alexandru Barbu, singurul sibian prezent la Jocurile Olimpice recent încheiate.

În 2013, la prima ediţie a concursului Miss Bikini, s-a înregistrat şi un record de vârstă, Elisabeta Fazekas, în vârstă de 75 de ani, numărându-se printre participante.

VIDEO PROTVPLUS.RO