Metoda prin care au reușit românii aflați peste hotare să facă surprize rudelor din țară

Ultima actualizare: 11-09-2020 09:30

Vara este perioada în care românii plecaţi în străînătate obişnuiesc să vină acasă, în concediu.

Anul acesta însă, mulţi dintre ei au ales să rămână în ţara de adopţie, pentru a nu-şi pierde locul de muncă sau pentru a nu rișca să nu se mai poată întoarce.

Asta din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cu toate acestea, ei nu şi-au uitat părinţii şi rudele.

Un tânăr, stabilit în Spania împreună cu viitoarea lui soţie, a apelat la o firmă care duce, în numele celor plecați, cadouri rudelor din ţară. El a pregătit o surpriză pentru mama lui, doamna Virginia, care a împlinit 50 de ani. Mesagerii au fost Oană şi Ana.

Mesagerele au povestit cum a luat naştere ideea prin care împart oamenilor surprize venite de peste hotare, de la cei dragi.

Ionela Țăran organizator evenimente: "Eram în străinătate acum 10 ani și am făcut o surpriza mamei mele, din Spania am trimis o surpriză în Romania și mama a fost foarte surprinsă și am spus când mă întorc acasă, asta o să fac, de șase ani sunt în România și facem surprize dragi oamenilor, în principiu un tort și un buchet de flori, aranjamente din săpun sau flori naturale, poze, o sticlă de șampanie sau cadouri de suflet.”

Un pachet format din tort, un buchet de flori și o scrisoare costă între 450 și 1000 lei, în funcție de distanța parcursă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO