Mesaje de Sfântul Ilie. Urări pe care le poți trimite celor care își serbează onomastica

mesaje, urari
Shutterstock

Sfântul Ilie este sărbătorit pe 20 iulie. Mesaje de Sf. Ilie pentru cei care își sărbătoresc onomastica. Ce nume se sărbătoresc pe 20 iulie, de Sfântul Ilie. 

Pe 20 iulie 2022, Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul Ilie, cunosut ca cel care s-a rugat la Dumnezeu să aducă ploaia.

Mesaje de Sf Ilie

Cele mai frumoase mesaje și urări care se trimit de Sfântul Ilie sunt cele simple, venite din suflet, însă dacă vrei ca mesajul să conțină mai mult decât un „la mulți ani”, dar inspirația nu este de partea ta, ți-am pregătit o serie de mesaje cu care să-ți impresionezi soția/soțul, prietenii sau șeful.

Dacă nu putem fi alături de cei care care își serbează numele de Sfântul Ilie este bine să ne rupem cinci minute din timpul nostru pentru a le trimite un mesaj de „la mulți ani”.

Dacă vrei să te faci remarcat cu mesajul tău, în rândurile de mai jos, ți-am pregătit diferite mesaje de „la mulți ani” cu care să-ți surprinzi soția/soțul, prietenii și chiar șeful.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Mesaje de „la mulți ani” de Sf. Ilie pentru soț/soție

► „Scumpul meu/Scumpa mea, de ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani!”

► ”Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Ilie, al cărui nume îl porţi mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de o căsnicie. Mă bucur că ai apărut în viaţa mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o iubire adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!”

► „Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!”

► „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă!”

► „Toata fericirea Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Mulți Ani!”

► `Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește!”

Mesaje de „la mulți ani” de Sf. Ilie pentru prieteni

Dacă vrei ca pritenii tăi să te țină minte, trimite-le un mesaj din lista de mai jos

► „O prietenie sinceră înseamnă întotdeauna o legătură între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.” La mulți ani!”

► ”Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La mulţi ani!”

► „De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Ilie!”.

► „Draga Iliuță, sper ca mesajul meu să nu fie la fel de călduros ca vremea de afară. Îți doresc să ai parte de multă sănătate și îți urez tot binele din lume. La mulți ani!”

Mesaje de „la mulți ani” de Sfântul Ilie pentru șeful

Pentru mulți, mesajul de „la mulți ani” pentru șef le dă emoțiilor multura dintre noi.

Dacă nu ești sigur ce mesaj vrei să-i scrii șefului, alege o urare din lista de mai jos cu care sigur nu vei da greș.

► „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ioan cât mai frumoasă! La mulţi ani!”

► „Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!”

► „Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţa numai flori, Noroc şi bucurie! La mulţi ani!”

► „O zi frumoasa este ziua numelui tău! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani!”

Urări de Sfântul Ilie

► „Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Ilie al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!”

► „Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Iliana!”

► „Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Ilinca!”

► „La mulţi ani, Lia! Multă sănătate multe realizări şi tot ce îți doriţi lângă cei dragi”

► „La multi ani Elis! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.”

Cine se sărbătorește de Sf Ilie

Miercuri, pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, 142.000 de români îți sărbătoresc onomastica.

Mai exact sunt 104.844 de bărbăți care poartă numele de Ilie sau alte derivate și 37.243 de femei pe nume Ileana, Ilinca,etc.

Ce nume se sărbătoresc de Sf. Ilie

Cel mai întâlnit prenume masculin cunoscut de majoritatea oamenilor este Ilie. Mai exact avem 93.366 de români care poartă numele de Ilie.

Iata mai joc lista cu celelalte nume care se sărbătoresc de Sf Ilie, precum și număr sărbătoriților

Ilie- 93.366

Eliade - 247

Elias - 4.386

Elie - 36

Elis - 838

Ilia - 372

Iliev - 3

Ilieş - 86

Iliuş - 15

Iliuţă - 3.451

Lică - 2.044

În cazul persoanelor de sex feminin, cele mai cunoscute prenume sunt Ilinca și Lia. Mai exact există 23.627 de persoane care poartă numele de Ilinca și 6.174 de persoane cu numele de Lia.

Pe langă cele două prenume mai sunt încă șapte derivate.

Eliana - 1.173

Elis - 549

Ilia - 151

Iliana - 3.457

lincuţa/Ilincuta - 88

Iliuţa - 391

Lica - 1.633

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Sfântul Ilie se sărbătorește pe 20 iulie. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Ilie se sărbătorește pe 20 iulie. Tradiții și obiceiuri

Pe 20 iulie, Biserica Ortodoxă îl sărbătorește pe Sfântul Ilie Tesviteanul, cunoscut ca Făcătorul de minuni și cel care a adus ploaia, după trei ani de secetă.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuzată de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”
Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”

Este alertă la Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.