Insula secretă a Italiei unde se organizau cele mai scandaloase petreceri erotice


Ultimul update: Marti 06 August 2019 10:10
Data publicarii: Marti 06 August 2019 10:01
Categorie: Stiri Diverse
Insula secretă a Italiei unde se organizau cele mai scandaloase petreceri erotice

Zannone este considerată un adevărat paradis, însă insula are o reputație care nu face cinste peisajelor de vis. Zona este cunoscută pentru petrecerile erotice din anii ’60.

„Vedeți vila aceea, în stil colonial, de pe deal? Acolo, marchizul Camillo Casati dădea petreceri sexuale extravagante”, povestește Giorgio Aniello, un fost pescar, potrivit CNN. Aniello își câștigă, acum, existența plimbând turiștii prin arhipelagul Pontine, pe coasta de vest a Italiei. 

„Camillo era un bărbat obscen și îi plăcea să-și urmărească soția în compania altor tineri. Într-o zi, se pare că s-a săturat de acest stil de viață, și-a împușcat mortal soția și pe amantul acesteia, apoi s-a sinucis”, mai povestește Aniello.

În anii ’60, Zannone, era o destinație secretă de vacanță, pentru aristocrații în căutarea aventurilor erotice într-un spațiu intim.

Zeci de yachturi și șalupe acostau aici în fiecare weekend, iar duci, baronese, conteste și miliardari poposeau la celebra vilă de pe deal. Autoritățile au descoperit mormane de sticle sparte, îngropate pe toată proprietatea.

„Era o nebunie”, își amintește un alt localnic.

„Toți știam ce se întâmplă pe insulă, dar nimeni n-a suflat un cuvânt”, mărturisește o altă persoană.

Șirul petrecerilor deocheate s-a încheiat în anii ’70, când Anna Casati s-a îndrăgostit de unul din mulții săi amanți. Din gelozie, soțul său i-a împușcat pe cei doi, apoi s-a sinucis, în locuința sa din Roma.

Astăzi, pe insulă mai există doar un far și ruinele vilei, însă plajele sunt extrem de căutate de turiști.

FULLSCREEN
Insula secretă a Italiei unde se organizau cele mai scandaloase petreceri erotice
  • /

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO