Inspiră-te pentru costumul de Halloween de la UNTOLD. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 27-10-2021 16:16
Untold Halloween - 11
Untold

Se apropie Halloween-ul și oameni din diverse colțuri ale lumii își caută în această perioadă costume speciale pentru această sărbătoare, despre care se spune că semnifică vizita spiritelor morților în lumea celor vii.

Așa că nu e de mirare că printre cele mai populare costume de Halloween se numără cele de vrăjitoare, zombie, vampiri, fantome, scheleți sau drăcușori.

Fiecare are însă libertatea de a alege cum să se îmbrace în noaptea de Halloween, iar unele persoane aleg ținute luminoase, de prinți și prințese, personaje din filme sau desene animate, zâne, elemente ale naturii, animale, dragoni sau dinozauri.

Tu ce ținută pregătești? Dacă încă nu te-ai hotărât, ești în pană de idei și cauți inspirație, venim în ajutorul tău cu o serie de propuneri dintr-o lume fermecătoare de pe Pământ.

Festivalul magic UNTOLD este și festivalul lumii fantasy, creată timp de 4 zile și 4 nopți în inima Transilvaniei. Pe lângă zeci de mii de fani, care vin cu outfituri alese, aici se perindă și personaje fantastice, acrobați pe picioroange sau în aer, animatori, dansatori și muzicanți în costume deosebite, și au loc parade și spectacole fascinante cu foc și lumini colorate.

Iată câteva exemple de costume care te vor inspira pentru outifit-ul tău de Halloween.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO