Imaginea de pe o cutie de bere i-a schimbat viaţa unei tinere. "Sunt binecuvântată"

Ultima actualizare: 04-02-2020 09:08

O tânără din statul american Minnesota şi-a găsit căţeluşa pierdută în urmă cu trei ani cu ajutorul unei campanii organizate de o fabrică de bere în colaborare cu un adăpost pentru animale.

Proprietara câinelui îşi luase gândul că o va mai găsi vreodată, dar i-a văzut chipul pe o cutie de bere.

Nu a durat mult să intre în legătură cu adăpostul, dar aici a aflat că o altă familie urma să o adopte pe căţeluşă.

Până la urmă, totul s-a terminat cu bine

La începutul anului, o companie producătoare de bere din statul american Florida s-a asociat cu un adăpost de animale şi a pornit o campanie pro adopţie. Patru câini din adăpost au devenit imaginea campaniei, iar pozele lor pe dozele de bere au făcut înconjurul lumii. La 2.000 de kilometri distanţă, o tânără şi-a recunoscut într-una din fotografii câinele pierdut în urmă cu trei ani.

Tânără: „Mă uităm la câini şi dintr-o dată am văzut-o pe Hazel. Nu ne-am gândit niciodată că o să ajungă atât de departe, până în Minnesota. Strigam cu toţii ca nebunii, atât de entuziasmaţi eram.”

Tânăra spune că a pierdut-o pe Hazel în 2017. Căţeluşa, botezată acum Day Day, era microcipată, dar dispozitivul era defect şi cei care au găsit-o nu au reuşit să o identifice în sistem.

Tânără: „Mă gândeam la ea în fiecare zi, în fiecare zi. Faptul că e aici, aşa a fost să fie. Da, e absolut corect, aşa a fost să fie.”

Ca să-i recunoască dreptul asupra căţeluşei, adăpostul a avut nevoie de dovezi, dar până la urmă, Monica se va reîntâlni, după atâţia ani, din nou cu Hazel.

Tânără: „Sunt atât de binecuvântată şi bucuroasă să o găsesc şi să o am din nou acasă.”

Cât despre Hazel, s-a arătat la fel de bucuroasă că a ajuns din nou în sânul familiei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO