Idei de activități pentru cei izolați în casă. Cum să alungați plictiseala

Ultima actualizare: 18-03-2020 18:24

În loc să stea pur şi simplu în case, unii se joacă de-a "păstrați distanţa". Nu de alta, dar în felul acesta alungă şi plictiseala şi le dau idei şi altora aflaţi în aceeaşi situaţie.

Pe internet putem găsi o sumedenie de sugestii despre cum să petrecem timpul în izolare.

Vă plictisiți în casă? Nu mai știți cum să umpleți orele nesfârșite de carantină? Noroc cu cei mai creativi dintre noi, care, în mărinimia lor, împărtăşesc pe internet soluţiile găsite.

Unii se amuză cu diverse marionete, alţii ţin ore de fitness în faţa blocului, cursanţii fiind fiecare în balconul lui.

Coronavirusul în showbizz

 

Max Brooks, fiul lui Mel Brooks: "Dacă eu îi pasez lui coronavirusul, el îl dă mai departe lui Carl Reiner, de la care ar putea ajunge la Dick Van Dyke. Și, înainte să-mi dau seama, aș putea șterge de pe fața pământului o întreagă generație de legende ale comediei americane."

Pentru ca sănătatea i-a jucat feste în ultimele zile, fotomodelul Heidi Klum îşi sărută soţul prin geam, iar Arnold Schwarzzenegger îşi răsfaţa două dintre animalele pe care le are pentru a promova mâncatul acasă, şi nu la restaurant.

Un artist vizual din Los Angeles a ilustrat convingător puterea distanţării sociale dând foc unui şir de chibrituri.

E suficient ca un băț să iasă din rând, pentru ca focul să se oprească. Mesajul lui e unul direct: nu fi sursa de infectare! Nu răspândi virusul!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO