Horoscop săptămâna 2 - 8 septembrie 2024. Se trag concluzii după un ciclu de 16 ani, care a adus schimbări pe toate planurile

horoscop
Shutterstock

Săptămâna 2-8 septembrie 2024 este marcată de trei evenimente astrologice importante: Pluton care se întoarce în Capricorn, Luna Nouă din Fecioară și intrarea lui Marte în Rac.

 Ce înseamnă aceste evenimente pentru fiecare zodie, vedeți mai jos.

Horoscop Berbec săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, se întoarce în zodia Capricorn și încheie un ciclu început în 2008 prin casa carierei, imaginii și statutului personal. Pluton a revizuit structurile la nivelul carierei și a adus transformări profunde. Se încheie un proces de revizuire a activităților profesionale, de renaștere și reconstrucție.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și determinare pentru noi începuturi în planul muncii și sănătății. Nativii Berbec sunt invitați la reorganizarea rutinei zilnice, activităților profesionale și adoptarea unui regim de viață sănătos.

Marte, guvernatorul nativilor, intră în zodia Rac, pe 4 septembrie, pe sectorul vieții de familie și spațiului de locuit, și Berbecii își vor concentra atenția pe securitatea emoțiilor și vieții domestice.

Citește și
„Sunt trei criminali neprinşi, nu unul.” Profilerul Dorin Dumitran, despre cele 4 femei ucise în Vaslui, după ce au fost luate cu maşina la autostop

Un eveniment important în planul relațiilor poate avea loc la finalul săptămânii, să închei o etapă sau să ia o decizie, care le schimbă direcția în planul sentimental.

Horoscop Taur săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn să încheie o perioadă de 16 ani, în care a adus reconstrucție în principiile, credințele, filosofia de viață, experiențele profesionale, cunoașterea și lărgirea orizonturilor. Pluton repune aceste domenii pe alte baze înainte să intre, din nou, în zodia Vărsător, pe casa carierei și aspirațiilor profesionale.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și deschide etape noi în planul sentimental, prin curățarea unor blocaje.

Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Rac, pe 4 septembrie, în sectorul comunicării, gândirii, informării, învățării și urmează o perioadă dinamică în interacționarea cu ceilalți. Se cere atenție la impulsul de a intra mai des în conflicte folosind o comunicare directă și mai agresivă.

Un eveniment important poate avea loc la finalul săptămânii în planul muncii, activităților profesionale, privind semnarea unui contract sau reluarea unui proiect, unde se reiau dialogurile.

Horoscop Gemeni săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn să încheie o perioadă de 16 ani, în care a reconstruit și pus pe alte baze sectorul intereselor financiare, resursele deținute la comun cu partenerul sau alte persoane. Până pe 20 noiembrie Pluton va termina reconstrucția, care va avea acum alte baze.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și deschide etape noi în planul vieții de familie, privind spațiul de locuit, relația cu familia, cu părinții și administrarea patrimoniului. Este un moment prielnic pentru a face curățenie și a elimina ce nu mai folosește, să se elibereze de trecut, de niște tipare pe care le repetă.

Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Rac, pe 4 septembrie, în sectorul banilor obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Prin urmare, nativii vor fi determinați să-și mărească veniturile, să găsească soluții să eficientizeze munca astfel încât să câștige mai ușor.

Finalul de săptămână aduce evenimente importante în planul sentimental. Gemenii pot primi propuneri de a intra într-o relație sau o cerere în casătorie.

Horoscop Rac săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn să încheie un proces început în urmă cu 16 ani în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Până pe 20 noiembrie urmează o perioadă în care revizuirea planurilor de natură relațională se definitivează.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și deschide etape noi în planul comunicării, gândirii, învățării, dezbaterilor și oferă șansa unei îmbunătățiri a interacționării cu ceilalți, printr-o analiză atentă la detalii specifică zodiei Fecioară.

Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Rac, pe 4 septembrie, în sectorul personalității și aduce energie, determinare, curaj și inițiative de a acționa pe toate planurile din viața nativilor. Atenție la impulsul de a reacționa mai impulsiv dacă cei cu care interacționează nativii nu pot ține pasul cu aceștia!

La finalul săptămânii se reeditează o situație în familie, care trebuie rezolvată de mai mult timp.

Horoscop Leu săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn să încheie o etapă din urma cu 16 ani, când a început un proces de reconstrucție în sectorul muncii, activităților profesionale și sănătății. Până pe 20 noiembrie, Pluton va lucra să reclădească pe alte baze sfera muncii.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și deschide etape noi în planul financiar, a banilor proveniți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Se cere o reorganizare a regimului banilor și setarea unor obiective noi pentru următorul an.

Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Rac, pe 4 septembrie, în sectorul subconștientului, izolării, vieții interioare și trecutului. Nativii Leu își vor redirecționa energia spre interior să se reechilibreze fizic și emoțional, să pregătească un plan de relansare.

Finalul de săptămână vine cu dialoguri legate de principii, credințe, perfecționare profesională, proiecte și parteneriate. Se reiau niște subiecte și teme care fuseseră amânate sau blocate din cauze independente de nativi.

Horoscop Fecioara săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn să încheie o etapă de 16 ani, unde a lucrat la reconstrucția sferei sentimentale. Până pe 20 noiembrie urmează o perioadă în care Pluton va reuși să repună pe alte baze sectorul amoros, să aducă o transformare în acord cu principiile și credințele nativilor.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și deschide etape noi în planul personal, cu setarea unor obiective pentru următorul an. Este un moment bun de afirmare și de a lua decizii importante, care vizează și relația de cuplu.

Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Rac, pe 4 septembrie, în sectorul vieții sociale, prietenilor, planurilor de viitor, care va fi dinamizat, iar nativii vor investi energie în socializare, lărgirea cercului de cunoscuți, implicarea în proiecte noi cu prietenii sau cu actuali/foști colegi.

Finalul de săptămână aduce evenimente sau situații care pot schimba situație financiară, dar și felul în care se poziționează în raport cu partenerul, pentru că realizează că este momentul să-și dea mai multă valoare.

Horoscop Balanță săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn să încheie un ciclu început în urmă cu 16 ani în sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții și patrimoniului. Până pe 20 noiembrie Pluton se întoarce din drum să mai rezolve lucruri care au rămas nerezolvate, să aducă o transformare și reconstrucție a vieții de familie.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și invită la un bilanț, la eliminarea unor situații sau persoane care nu mai ajută în creștere și evoluție. Contextul astral poate să îi deturneze de la intenția inițială a nativilor. Prin urmare, este nevoie de concentrare, atenție la detalii și la semnele pe care le poate trimite Universul sub forma unor informații, care vor ajuta un proces de vindecare sau reechilibrare.

Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Rac, pe 4 septembrie, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și Balanțele au ocazia să își ducă la capăt un proiect, un obiectiv, să acționeze în interesul lor să obțină o promovare.

Finalul de săptămână este dinamic în sfera relațiilor, mai ales că registrul astral va aduce în atenție o situație în cuplu, care are nevoie de rezolvare și de clarificare a unui drum, care poate fi împreună cu partenerul sau separat.

Horoscop Scorpion săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn să încheie un ciclu început în urmă cu 16 ani în sfera comunicării, gândirii, învățării și interacținării cu ceilalți. Dacă au rămas lucruri nespune, neclarificate sau dacă gândirea are nevoie de o restructurare, până pe 20 noiembrie este momentul să aibă loc dialoguri care să așeze o situație pe alte baze/structuri.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și deschide etape noi în planul prietenilor, vieții sociale, grupurilor de apartenență și planurilor pe termen lung, în care nativii sunt invitați să acționeze. Mare atenție să nu se depărteze de la intențiile inițiale, pentru că Marte, guvernatorul lor, formează un aspect tensionat cu Neptun și pot interveni confuzii sau neînțelegeri.

Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Rac, pe 4 septembrie, în sectorul studiilor, călătoriilor, străinătății, principiilor, credințelor, idealurilor, cunoașterii. Pentru că Marte este guvernatorul nativilor, Scorpionii vor căuta să investească în pregătirea lor, să se dezvolte și perfecționeze.

Finalul de săptămână le aduce o situație care poate să scoată la suprafață frustrări și dezamăgiri din trecut, dar care pot fi rezolvate printr-o comunicare deschisă.

Horoscop Săgetător săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn să încheie o etapă începută cu 16 ani în urmă în sectorul financiar, unde a adus transformări importante și reconstrucție. Acum, până pe 20 noiembrie, Pluton se întoarce să mai rezolve ceva legat de regimul banilor.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și deschide etape noi în planul profesional și aspirațiilor profesionale, privind reputația și imaginea, unde este nevoie de reorganizare și concentrare pe obiectivele profesionale.

Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Rac, pe 4 septembrie, în sectorul avantajelor financiare, relațiilor intime și transformărilor profunde, unde aduce energie pentru rezolvarea unui context financiar sau relațional.

Finalul de săptămână anunță un eveniment important în planul relațiilor de prietenie sau ale unui proiect important pentru nativi, care se poate materializa, dacă Săgetătorii își vor concentra atenția pe sfera profesională.

Horoscop Capricorn săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn să încheie un proces de reconstrucție început în urmă cu 16 ani, care a adus transformări profunde.

Până pe 20 noiembrie, Pluton mai are ceva de rezolvat să poată încheia etapa și să așeze lucrurile pe alte baze.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și deschide etape noi în planul pregătirii profesionale, studiilor, cunoașterii, principiilor și credințelor, care pot fi răscolite de diferențe de opinie, pe care nativii le vor avea cu cineva de la serviciu, însă va fi nevoie să analizeze, să caute să găsească o soluție la o problemă apărută.

Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Rac, pe 4 septembrie, în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale, asocierilor și înțelegerilor. Capricornii vor avea curajul și determinarea să clarifice un parteneriat și chiar să rupă o relație, de orice natură ar fi ea, dacă termenii stabiliți inițial nu mai corespund cu ce este acum.

Finalul de săptămână le aduce nativilor în atenție o situație în raport cu superiorii, o persoană cu putere de decizie și o propunere sau o semnare de contract, pe care, acum, Capricornii nu-l mai văd cu ochi buni.

Horoscop Vărsător săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn să încheie procesul de reconstrucție interioară început în urmă cu 16 ani. Vărsătorii au timp până pe 20 noiembrie să se elibereze de un bagaj emoțional și să încheie o etapă a trecutului, care nu le mai folosește în evoluție, pentru a putea trece într-o nouă etapă, când Pluton se întoarce înapoi în zodia lor.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și deschide etape noi în planul financiar și al relațiilor profunde. Recomandarea astrelor este pentru a clarifica un context financiar, să rezolve o situație în cuplu, să renunțe la un atașament sau la un obicei care dăunează.

Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Rac, pe 4 septembrie, în sectorul muncii și sănătății și aduce acțiune, determinare și inițiative în planul profesional, însă atenție la relațiile cu colegii care pot deveni conflictuale!

Finalul de săptămână dinamizează axa cunoașterii, deplasărilor, comunicării și interacționării cu ceilalți, principiilor, credințelor și cunoașterii. Nativii pot avea parte de o surpriză în aceste domenii, în spațiul social, să fie surprinși de partener.

Horoscop Pești săptămâna 2 - 8 septembrie 2024

Pe 2 septembrie, Pluton, planeta transformărilor, ajunge prin retrogradare în zodia Capricorn să încheie o etape de 16 ani în care a reconstruit relațiile de prietenie, dar și modalitatea de implicare în proiecte pe termen lung și le-a pus pe alte baze. Până pe 20 noiembrie, se întoarce din drum să mai rezolve ceva lăsat nerezolvat.

Pe 3 septembrie se formează Luna Nouă din zodia Fecioară, care aduce energie și deschide etape noi în planul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale. În următoarea perioadă, Peștii se vor concetra pe obiectivele stabilite în aceste domenii.

Marte, planeta acțiunii, își face intrarea în Rac, pe 4 septembrie, în sectorul iubirii, aventurilor, flirtului, cuceririlor, copiilor, creativității și distracției. Urmează o perioadă dinamică în aceste domenii, cu multă energie și concentrare pe lucrurile care le fac plăcere Peștilor.

Finalul de săptămână aduce un eveniment în planul intereselor financiare și relațiilor profunde. Posibil niște sume de bani să intre în conturile nativilor dintr-un contract sau tranzacție pe care au încheiat-o de curând.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Citește și...
Horoscop 15 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie ar putea primi azi un dar important
Horoscop 15 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie ar putea primi azi un dar important

Horoscop 15 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu surprize. Bunele noastre intenții se vor intersecta cu ale celor dragi și o să ne bucurăm că suntem împreună, că ne merge bine și o putem ține tot așa.  

Horoscop 14 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Cine poate să își cunoască viitorul partener de viață
Horoscop 14 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Cine poate să își cunoască viitorul partener de viață

Horoscop 14 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi frumoasă. O să avem grijă și de noi și de ai noștri, să ne simțim cu toții bine și să profităm de timpul liber, să-l valorificăm la maximum.

Horoscop 13 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Nativii unei zodii fac un pas mare spre căsătorie
Horoscop 13 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Nativii unei zodii fac un pas mare spre căsătorie

Horoscop 13 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu rezolvări. O să facem și treabă, atât la serviciu, cât și pe-acasă, o să ne și distrăm, așa c-o să le-mbinăm în mod fericit pe amândouă.

Recomandări
„S-a dus tot!”. Puhoaiele dezlănțuite au făcut 4 morți și au acoperit sate. Oamenii așteptau pe acoperișuri să fie salvați
„S-a dus tot!”. Puhoaiele dezlănțuite au făcut 4 morți și au acoperit sate. Oamenii așteptau pe acoperișuri să fie salvați

Ploile torențiale au lovit estul țării și au provocat inundații devastatoare, mai ales în județul Galați. Patru oameni au pierit! Apele au acoperit sute de gospodării, au rupt drumuri și făcut pagube uriașe!

Drama celor care s-au apucat de droguri și au pierdut tot. ”Asta e cel mai greu în dependență, că devii robit”
Drama celor care s-au apucat de droguri și au pierdut tot. ”Asta e cel mai greu în dependență, că devii robit”

Mărturiile dependenților ar trebui să fie semnale de alarmă pentru noi toți, să înțelegem cât de mare este pericolul consumului. Duminică, la "România, te iubesc", vom discuta pe larg acest subiect.  

Tinerii români nu-și mai permit să cumpere casa lor și stau cu părinții până la 30 de ani. ”Suntem o țară foarte aglomerată”
Tinerii români nu-și mai permit să cumpere casa lor și stau cu părinții până la 30 de ani. ”Suntem o țară foarte aglomerată”

Se construiește tot mai puțin în țara noastră, iar asta duce la creșterea prețului locuințelor, întrucât cererea a ajuns mai mare decât oferta.