Hoții au furat cățelul unei familii din Australia. Ce a urmat


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 09 Noiembrie 2017 17:51
Categorie: Stiri Diverse
Labrador

Un pui de cățel a reunit o întreagă familie din Australia.

Casa familiei a fost prădată de hoți, iar pe lângă laptop, tablete și bijuterii, hoții au luat cu ei și cățelușa fiicei proprietarilor, scrie BBC.

Oamenii, victime ale hoților, au mărturisit că fetița lor Maia, în vârstă de 4 ani, a fost „devastată” atunci când a pierdut-o pe Sasha, un pui de labrador.

Fetița o considera pe cățelușa sa „cea mai bună prietenă” și chiar credea că a pierdut-o pentru totdeauna. Până într-o zi, când cățelușul a fost găsit în grădină, aparent fiind lăsată acolo de hoți.

Povestea copilei care și-a regăsit cățelușa furată a impresionat întreaga comunitate.

"Nu am vrut să ne pierdem speranța și apoi, dimineața, soția mea s-a dus să facă o cafea și a observat că există o ceva care  mișca”, a mărturisit stăpânul câinelui, Ryan Hood.

"Noi credem că oricine a luat-o, fie avea conștiință, fie a fost speriat și a aruncat-o peste gard. Vrem să fim cinstiți. Suntem bucuroși să o avem din nou acasă.”

El a adăugat că Sasha a dezvoltat o "fascinație pentru încălțăminte" în timpul ce a lipsit, adăugând că starea sa de sănătate este una bună.

Poliția din Victoria s-a sesizat și a subliniat că în timp ce familia se bucură de venirea acasă a cățelușei, ei continuă investigația în acest caz.

Chiar dacă hoții ar fi cei care au înapoiat cățelușa, celelalte obiecte furate lipsesc în continuare.

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO