”Grupul de creștini” de la Suceava cere din nou interzicerea concertelor rock și a finanțării ”mascaradei Covid”

Dată publicare: 13-04-2021 12:07
Dată actualizare: 13-04-2021 12:20


”Grupul de creștini” de la Suceava cere din nou interzicerea concertelor rock și a finanțării ”mascaradei Covid”

Mai mulți petiționari din Suceava cer și anul acesta interzicerea concertelor rock, dar și tăierea oricărei finanțări pentru spitalul județean, întrucât virusul nu există și totul este o ”mascaradă Covid”.

 

Trei suceveni, care se recomandă un ”grup de creștini”, au depus mai multe petiții la Consiliul Județean Suceava cu privire la bugetul pe 2021 care urmează a fi aprobat pe 14 aprilie, scrie Obiectiv de Suceava.

Unul dintre ei este Ionel Butnariu, cunoscut pentru solicitările sale inedite, cum ar fi și cea de interzicere a Halloween-ului în România. În octombrie 2020, Butnariu anunța că va candida la Parlament, dar nu și-a dus până la capăt demersul.

Contestațiile acestora se întind pe zeci de pagini și reiau teme devenite deja tradițonale, solicitând ca și în anii trecuți să nu se aloce bani pentru concertele rock din august 2021, de la Zilele Sucevei.

Cei care au cerut de mai multe ori interzicerea Bucovina Rock Castle pentru că e un eveniment satanist au de data aceasta și alte solicitări.

”Grupul de creștini” cere pur și simplu blocarea oricărei finanțări de la CJ Suceava pentru Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou”, cu motivul că pandemia nu există, boala nu este reală, iar tot ce se întâmplă acum este o ”mascaradă Covid”, inventată de forțe oculte ”pentru Globalizare, Vaccinare, Cipare, Noua Ordine Mondială Antichristică”.

 

Acuză ordinele ”criminalilor politici de la București”

 

”Creștinii” suceveni acuză statul că „își bate joc de popor cu amenzi”.

„Jandarmeria și Poliția au ajuns o șleahtă de borfași dictatori, care ascultă ordinele Criminalilor Politici de la București, cu mulți mușchi, dar cu foarte puțină inteligență, care îți bat acum joc de poporul român într-un mod samavolnic”, se arată în contestația în cuprinsul căreia erau și referiri împotriva purtării măștii de protecție.

”Grupul de creștini” mai cere și blocarea bugetului municipiului Suceava pentru organizarea Zilelor Sucevei – urmând toate etapele legale, precizează între paranteze petiționarii – invocând că „și aici este o tocătură de bani, o blasfemie și bătaie de joc față de Sărbătoarea Religioasă „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” și a zecilor de mii de pelerini veniți din toate colțurile țării” și toate pentru că, spun ei, vor fi 3 zile de concerte grețoase din toate punctele de vedere, cu ”mult zgomot pentru nimic”.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO