Înmormântarea fastuoasă a unui câine. Pe ce a cheltuit o britanică 4.000 de €

Ultima actualizare: 14-01-2019 23:16
inmormantare
iStock

O britanică i-a organizat câinelui ei, care a murit pe masa de operație, o înmormântare fastuoasă. Femeia a cheltuit peste 4.000 de euro pe trăsură, porumbei și flori albe, relatează Metro.co.

Câinele pe nume Căpitanul, a murit la vârsta de 11 ani, chiar în ziua de Crăciun, după ce a suferit un stop cardiac.

Stăpana sa, Sasha Smajic, a declarat că animalul nu a mâncat nimic timp de o săptămână, după care a murit.

Femeia a cheltuit 4.249 de euro pentru a-i face câinelui o înmormântare, exact ca oricărui alt membru al familiei. Pentru că, spune Sasha, animalul său merită același respect ca orice altă persoană din familia sa.

Căpitanul a fost transportat până la cimitrul Willow Haven, din Bedmond, într-o trăsură trasă de doi cai albi. Numele său a fost scris din flori albe care au costat 620 de euro, iar 11 porumbei, unul pentru fiecare an al animalului, au fost eliberați lângă mormânt.

Sasha Smajic: "Nu cred că voi mai sărbători un alt Crăciun. Nu cred că voi avea puterea de a face asta, o parte din mine s-a dus. Căpitanul a fost doar un câine pentru ceilalți oameni, dar pentru mine a fost ca și copilul meu. A fost și va rămâne mereu!"

După ce animalul a fost îngropat, Sasha a organizat chiar și o masă în numele acestuia.

Șapte zile Sasha Smajic nu a putut mânca ori vorbi cu cineva, fiind devastată de durerea provocată de pierderea animalului. Ea a adoptat câinele pe când avea doar șapte luni. De atunci el a devenit un membru foarte important al familiei ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO