Fotografia în care apar 2 prietene a scos la iveală secrete ținute ascunse din 1997

Ultima actualizare: 28-10-2019 21:35
Fotografia în care apar 2 prietene a scos la iveală secrete ținute ascunse din 1997
Facebook/Miche Solomon

O fotografie în care apar două adolescente, prietene, din Carpe Town a scos la iveală detalii șocante despre trecutul uneia dinte ele.

Michele Soloman avea 17 ani, în ianuarie 2015, atunci când era în ultimul an la un liceu din Carpe Town. Atunci a auzit că în școală a venit Cassidy Nurse, o fată cu care seamănă foarte mult la înfățișare.

La un moment dat, cele două s-au întâlnit pe coridorul liceului, iar atunci au simțit ”o conexiune ciudată”. În scurt timp, s-au împrietenit și au devenit foarte apropiate. Cum era de așteptat, cele două au făcut o fotografie împreună, iar toată lumea a observat asemănarea dintre ele, potrivit The Sun

Părinții lui Cssidy au întrebat dacă Michele a fost născută pe data de 30 aprilie 1997, iar din acel moment s-a aflat că ea a fost una dintre cei 3 copii care au fost furați din spital, când aveau numai 3 zile. Toate aceste speculații au fost confirmate ulterior de testele ADN, care au demonstrat că cele două prietene erau, de fapt, surori gemene.

La scurt timp, femeia care a crescut-o pe Michele a fost arestată. ”Acest lucru mi-a frânt inima. Aveam nevoie de ea. Voiam să o întreb ”de ce”. Voiam să știu ce s-a întâmplat”, a spus Michele.

 

Citeste și...
Parteneri