Doi tineri arestați pentru un gest de neînțeles făcut față de bebelușul lor. FOTO

05-02-2019 16:20

cuplu rusia

Un cuplu de ruși a fost arestat în Malaysia după ce au fost observați pe stardă, balansându-și bebelușul de picioare și aruncându-l în sus, acte considerate un abuz la adresa copiului.

Momentul a fost surprins de un martor, iar imaginile au fost distribuite pe rețelele sociale cu mesajul "un act iresponsabil care poate provoca vătămări corporale", determinând poliția să se autosesizeze și să ia măsuri, scrieBBC.

Este vorba de doi tineri de 20 de ani, aflați într-o excursie în Asia de Sud-Est. Cuplul, care se află în Malaysia cu o viză turistică de o lună, a declarat site-ului de știri "Free Malaysia Today" (FMT) că bebelușul lor "iubește acest exercițiu".

De asemenea, aruncă copilul în aer de câteva ori, lăsându-l pe scurt.

Deși raportat, Facebook nu a șters materialul, motivând că "ar putea ajuta la salvarea copilului în cauză".

Cuplul a fost reținut, părinții fiind acuzați de abuz. Poliția din Kuala Lumpur a anunțat că bebelușul nu prezintă leziuni pe corp.

Deși majoritatea comentariilor de pe rețelele sociale condamnă acest gest, multe persoane au scris că acest „joc” este legal în Rusia. Deși controversate și în Rusia, unii cred că exercițiile ajută copiii să se dezvolte mai repede.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC


VIDEO PROTVPLUS.RO