Cursă periculoasă în California. Un câine a sărit dintr-o rulotă urmărită de poliție

22-05-2019 14:49

Șoferița unei autorulote a condus poliția într-o primejdioasă urmărire pe străzile din San Fernado Valley, California. Avea cu ea doi câini, iar unul pe care îl ținea în poală a sărit din mers. 

Pănă la urmă, după coliziuni repetate, fugara s-a oprit cu mașina într-un copac.

A lovit cel putin 6 mașini, una după alta, în cursa nebună, cu poliția pe urme... Iar vehiculul pentru excursii aproape că s-a dezintegrat după coliziunile repetate.

Femeia avea doi câini cu ea. Pe unul, cel putin, l-a ținut în poală in timp ce conducea chiar și cu 100 de kilometri pe oră, pe străduțe inguste! Patrupedul putea fi văzut în imaginile filmate din elicopterele televiziunilor. Lătra înverșunat, sprijinindu-se cu labele din față pe bord. Parbrizul autorulotei zburase demult.

Celalat câine, însă, a ramas la bord. După 30 - 40 de minute, autorulota s-a oprit într-un copac, nu înainte să mai lovească încă o data o mașina din trafic. Apoi, femeia a vrut sa scape cu fuga, cu tot cu patrupedul credincios. Dar polițiștii au prins-o când încerca să sară un gard. Era ușor rănită, în stare de șoc... Si, cel mai probabil, se afla sub influența drogurilor.

Pe de altă parte, câțiva dintre șoferii care au avut ghinionul să i se afle în cale s-au ales cu contuzii. Unul are mai multe coaste fisurate.

De asemenea, a fost rănit destul de grav câinele care a evadat în timpul urmăririi. Cineva l-a luat de pe șosea și l-a dus la un veterinar.


VIDEO PROTVPLUS.RO