Cum va fi pensia ta în funcție de zodie. Nativii care vor avea o bătrânețe liniștită

Horoscop pensionare
Shutterstock

Te-ai gândit vreodată la cum va fi pensia ta în funcție de zodie? Ei bine, în timp ce unii nativi sunt cunoscuți pentru chibzuința lor în ceea ce privesc finanțele, alții sunt la polul opus.  

Unele zodii sunt recunoscute pentru faptul că nu au discernământ când vine vorba despre bani sau cumpărături impulsive și total inutile. Poate părea straniu, dar zodia influențează felul în care bătrânețea ta va arăta și chiar cum îți va fi pensia.

Berbec

Taur

Gemeni

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Rac

Leu

Fecioară

Balanță

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Pești

Cum va fi pensia ta în funcție de zodie

Unii oameni rămân la fel până la bătrânețe și refuză să se schimbe sau să își schimbe în vreun fel obiceiurile, oricare ar fi acelea. Așa se face că zodia ta influențează într-o oarecare măsură pensia.

Este vorba despre felul în care ai ales să îți trăiești viața: te-ai distrat în fiecare moment cu gândul că poate mâine nu mai există? Sau ai fost cumpătat și ai agonisit cu gândul că îți dorești o bătrânețe liniștită și fără lipsuri?

Ei bine, unele zodii au tendința de a se gândi mai mult la viitor față de altele, care merg pe premisa „trăiește azi, că ieri s-a dus și mâine poate să nu vină”.

De exemplu, Leii sunt persoanele care se îngrijesc doar de cum se simt pe moment. Dacă au o sumă de bani, o cheltuie cât ai zice pește și preferă să se simtă bine o zi, decât să trăiască decent o săptămână.

Pe de altă parte, zodii precum Taurul sau Capricornul sunt printre cele mai mature ale zodiacului și chibzuite din punct de vedere financiar. Scopul lor este să gândească pe termen lung, fie că vorbim despre aspectul financiar, profesional sau romantic.

Acestea sunt zodii care vor avea o pensie bună. Sunt genul de oameni care agonisesc și se gândesc în avans. Pun deoparte pentru zile mai puțin bune și au grijă să nu își consume toate resursele deodată.

Pensia în funcție de zodie. Nativii care vor avea o bătrânețe liniștită

Berbec

Berbecii de obicei nu vor acorda prea multă atenție economisirii banilor, dar nici nu vor cheltui mai mult decât au.

Acest lucru înseamnă că se descurcă bine cu banii și își vor face economii pentru pensie. Le place să își economisească banii câștigați cu greu și să îi cheltuiască pe lucruri care sunt importante pentru ei. Vor avea o pensie decentă, nici foarte mare, nici infimă. Se vor descurca bine, dar nu își vor permite vacanțe extravagante sau alte lucruri de lux.

Taur

Taurul este unul dintre cele mai stabile zodii din punct de vedere financiar. Taurul este adesea asociat cu stabilitatea financiară și cu o bună organizare a economiilor. Persoanele născute sub acest semn zodiacal tind să aibă o abordare practică a banilor și se bucură de acumularea de avere. De obicei, sunt răbdători și perseverenți, ceea ce îi poate ajuta să reușească să-și atingă obiectivele financiare.

Persoanele din zodia Taur sunt cunoscute pentru că se pricep la gestionarea finanțelor și iau decizii inteligente de investiții. Ei au adesea o perspectivă pe termen lung atunci când vine vorba de bani și sunt dispuși să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele financiare. Sunt printre puținele zodii care vor avea o bătrânețe mai mult decât liniștită. Ei sunt bătrânii care merg în croaziere de lux și își răsfață nepoții cu o mulțime de lucruri scumpe.

Gemeni

Gemenii au două fețe când vine vorba de bani. Ei vor fi responsabili, vor avea un loc de muncă grozav, vor pune bani deoparte pentru viitor, în timp ce vor paria bani atunci când au chef. Pot paria din dorința de a mai face niște bani, își vor asuma riscuri ca o lovitură de noroc să dea rezultate mari și, în cele din urmă, își vor pierde banii în acest proces.

Așadar, pentru Gemeni pensia este o loterie. Fie vor fi fost conștiincioși și își vor fi pus bani deoparte, fie vor ajunge la vârsta pensionării fără niciun leu în buzunar. Totul este posibil cu această zodie.

Rac

Racul este de obicei foarte precaut în ceea ce privește cheltuirea banilor. În cele mai multe cazuri, ei se vor gândi mult înainte de a cumpăra ceva. Dar dacă starea lor de spirit le influențează gândirea logică, vor cheltui bani în stânga, în dreapta și în centru.

Atunci când Racul este într-o dispoziție proastă, vor face orice pentru a se simți mai bine. La pensie, ei vor fi mult mai atenți cu economiile pe care le-au făcut o viață întreagă.

Leu

Leii se străduiesc să fie atenți cu cheltuielile lor, dar deseori le e greu. Le place să ofere cadouri prietenilor și familiei, chiar și lor. Leii nu cumpără lucruri care sunt ieftine, ei aleg întotdeauna ceva care este în vârful de gamă.

E cam greu pentru această zodie să pună deoparte bani pentru pensie, așa că vor fi nevoiți să se bazeze pe pensia de la stat. În funcție de țara în care locuiesc, aceasta poate fi bună sau poate să nu fie suficient nici cât să le ajungă de toate cele necesare într-o lună.

Fecioară

Fecioara are o abordare destul de practică atunci când vine vorba de bani. Aceste zodii au claritate în ceea ce privește modul de a crea un echilibru între lucrurile fizice și materiale din viață. Sunt foarte echilibrați, ceea ce înseamnă că vor ști întotdeauna ce trebuie să facă și cum trebuie făcut, mai ales când vine vorba de finanțele lor.

Acești nativi vor avea o pensie bună. Nu exagerat de mare, dar suficient cât să le asigure un trai bun la bătrânețe.

Balanță

Balanța tinde să fie prea generoasă, dar generozitatea lor vine din dorința de a fi plăcută de oameni. Ei încearcă să păstreze o urmă a banilor lor, dar întotdeauna apar lucruri și ajung să cheltuiască.

Totuși, scopul acestei zodii și ambiția pe care o are o face să se gândească la bătrânețe și la pensie. Dacă n-a investit în ceva pe parcursul vieții, va găsi ceva de făcut la pensie ca să aibă un venit lunar.

Scorpion

Scorpionul este unul dintre cele mai dedicate și concentrate semne dintre toate, mai ales atunci când vine vorba de bani. Se descurcă foarte bine cu banii și rareori vor intra în vreo afacere dubioasă.

Nici măcar nu vor uita dacă au împrumutat bani cuiva și se vor asigura că îi vor lua înapoi fără să se simtă vinovați să ceară ceea ce le aparține. Sunt acei bătrâni cu program fix la pensie, care își planifică o vacanță pe an și îi vezi mereu la aceleași ore, făcând aceleași lucruri.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte muncitori și, prin urmare, obținerea de bani nu este dificilă pentru ei. Problema principală este să se agațe de ei. Ei nu se vor gândi de două ori înainte de a face ceva distractiv și aventuros dacă au chef. Sunt genul de oameni care preferă să aibă experiență decât conturi bancare uriașe.

La bătrânețe, cu puțin noroc vor avea o pensie bună. Se vor bucura însă de tot felul de activități interesante, care nu costă prea mult. La urma urmei, să trăiești frumos nu este extraordinar de scump.

Capricorn

Capricornii înțeleg importanța economisirii banilor pentru viitor și de aceea nu cred în risipirea banilor lor. Sunt foarte orientați spre carieră și muncesc destul de mult pentru a-și atinge obiectivele. Stabilitatea financiară și succesul sunt menite să se întâmple pentru ei.

Pe ei îi vezi în locuri scumpe, precum Monaco, la evenimente de lux și petreceri somptuoase. Le place viața socială și înalta societate, așa că la bătrânețe vor să trăiască la fel.

Sunt acei bătrâni care la pensie cutreieră locurile scumpe și exclusiviste și au mereu un pahar de șampanie în mână, în timp ce sunt îmbrăcați în alb sau crem și poartă pălărie cu boruri mari.

Vărsător

Vărsătorii nu pot și nu vor rezista noilor tehnologii. Vor aștepta la coadă cu o noapte înainte de lansarea unui nou telefon. Își vor face cercetările și, atunci când cineva nou este disponibil, vor dori să îl aibă. Acest lucru înseamnă că toți banii lor se vor duce într-o secundă. Ei preferă să aibă un device nou decât un cont de investiții.

Sunt extrem de inconsecvenți când vine vorba de finanțele lor. Cu puțin noroc, vor avea o pensie decentă, dar fii convins că se vor împrumuta dacă va apărea un gadget care să le capteze interesul.

Pești

Peștii sunt genul de persoane care ar putea dona de bunăvoie ultimele lor câștiguri unei persoane fără adăpost, chiar dacă asta înseamnă că vor trebui să trăiască o săptămână fără niciun ban.

De regulă, Peștii sunt altruiști și îi pun întotdeauna pe ceilalți pe primul loc, chiar dacă nu are sens din punct de vedere financiar. Ei donează întotdeauna în scopuri caritabile și dau bani celor nevoiași. Lucrul lor preferat despre bani este ceea ce pot face pentru a ajuta oamenii. Dacă vor avea o pensie mare, nu o vor irosi, ci o vor folosi pentru comunitate și cei aflați în nevoie.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
Citește și...
Ceremonie cu fast în noaptea de Înviere, la Constanța. IPS Teodosie va aduce Lumina Sfântă de pe mare
Ceremonie cu fast în noaptea de Înviere, la Constanța. IPS Teodosie va aduce Lumina Sfântă de pe mare

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a anunţat că în noaptea de Înviere va veni cu Lumina Sfântă de pe mare, după care o va împărți credincioșilor. 

Drob. Rețete de drob din miel, pui sau vegetarian. Doctor Mihaela Bilic: „Este un preparat dietetic”
Drob. Rețete de drob din miel, pui sau vegetarian. Doctor Mihaela Bilic: „Este un preparat dietetic”

Dacă există o mâncare specifică de Paște la români, aceea este, cu siguranță, drobul. Fie că vorbim de drob de miel, de pui sau vegetarian, el este nelipsit din meniul de la masa de Paște.

Rețetă de pască fără aluat pentru masa de Paște
Rețetă de pască fără aluat pentru masa de Paște

Pasca de Paște foarte fi și fără aluat. Urmăriți pașii cu atenție pentru a realiza această reţetă simplă de pască, dar foarte apetisantă.

Recomandări
Cine sunt cei 4 candidați independenți la alegerile europarlamentare din 2024: Gheorghe, Șoșoacă, Ștefănuță și Pîrvănescu
Cine sunt cei 4 candidați independenți la alegerile europarlamentare din 2024: Gheorghe, Șoșoacă, Ștefănuță și Pîrvănescu

Patru cetățeni români candidează la alegerile europarlamentare din 2024 pe cont propriu, fără să fie sprijiniți de vreun partid sau o alianță politică.

Probleme pe front pentru Ucraina cu armele americane. Rusia se laudă cu o distrugere de proporții
Probleme pe front pentru Ucraina cu armele americane. Rusia se laudă cu o distrugere de proporții

Ucraina pare să aibă dificultăți în ceea ce privește armele americane. Două dintre ele au fost retrase de pe front, iar o altă armă livrată de Washington ar fi lovită de ruși.

Lista finală a candidaturilor la alegerile europarlamentare 2024: 12 partide și alianțe electorale, precum și 4 independenți
Lista finală a candidaturilor la alegerile europarlamentare 2024: 12 partide și alianțe electorale, precum și 4 independenți

Biroul Electoral Central (BEC) a publicat, luni, 29 aprilie, lista candidaturilor rămase definitive pentru alegerile europarlamentare din 2024.