Câinii, clienţi răsfăţaţi ai unei cafenele din Târgu Mureş

Dată publicare: 24-06-2019 10:03
Dată actualizare: 24-06-2019 10:28


Câinii au fost preţ de o zi clienţi răsfăţaţi la o cafenea din Târgu Mureş.

Însoţiţi de stăpâni, au avut parte de câteva ore de "tratament" special, pe terasa amenajată pentru vizita lor. Şi, pentru că era foarte cald, au primit îngheţată.

Evenimentul a avut ca scop schimbarea mentalităţii oamenilor în privinţa prezenţei animalelor de companie în localuri.

Clienta: "Îngheţata de vanilie cu ştevia, acesta este ok pentru câini".

Cu un astfel de preparat dulce s-a răcorit aceasta căţeluşă care a mers însoţită de stăpâna ei la cafeneaua din centrul oraşului Târgu Mureş. Şi nu a fost singurul client necuvântător răsfăţat cu bunătăţi într-o zi călduroasă.

Clienta: "Asta este îngheţată pentru căţei, de vanilie."

Simpaticele animale s-au bucurat de îngheţată, dar au legat şi noi prietenii.

Romulus Toma, dresor canin: "Noi care avem câini și trebuie să fim poate de două ori mai civilizaţi. Asta fără să avem o educaţie a câinelui şi fără socializare chiar nu e posibil."

În România, spre deosebire de alte țări din Uniunea Europeană, sunt puţini administratori care permit accesul animalelor de companie în localuri. Aşa că organizatorii evenimentului au vrut să tragă un semnal de alarmă în acest sens.

Molnos Julia, organizator: "Să schimbăm percepţia oamenilor asupra animalelor de companie pentru că foarte multe restaurante, baruri, cafenele nu sunt de acord să intre stăpânii cu animalele de companie, noi am dori să le arătăm lor că se poate şi aşa."

Cu ocazia evenimentului ajuns la a cincea ediţie, proprietarii cafenelei au adunat şi bani pentru animalele abandonate, aflate în grija asociaţiilor de profil.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO