Mașina lui Hugh Grant a fost spartă de hoți. Ce i-au sustras din interior

Ultima actualizare: 15-01-2019 10:49

Actorul Hugh Grant a apelat luni la reţelele de socializare pentru a recupera un scenariu pe care l-a pierdut când i-a fost spartă maşina, relatează Reuters, conform Agerpres.

Vedeta din ''Paddington 2'' a anunţat pe Twitter că duminică noaptea i-a fost furată din autovehicul o geantă, posibil împreună cu documentele medicale ale copiilor săi.

''În situaţia puţin probabil că cineva ştie cine mi-a spart maşina în noaptea aceasta şi mi-a furat geanta, vă rog, încercaţi şi convingeţi-i să-mi dea înapoi cel puţin scenariul'', a scris Grant adresându-se celor 335.000 de persoane care îi urmăresc contul pe Twitter.

''Multe săptămâni de notiţe şi idei'', a adăugat vedeta fără a da mai multe detalii despre document şi solicitând ca obiectele să îi fie trimise la Coach Films din West London.

Actorul în vârstă de 58 de ani, care a cunoscut faima în 1994 datorită rolului principal din filmul ''Four Weddings and a Funeral'', a putut fi văzut recent pe micile ecrane în mini-seria ''A Very English Scandal''.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO