Rușii au inventat campionatul de palme la fund. FOTO


Ultimul update: Miercuri 12 Iunie 2019 23:24
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2019 22:06
Categorie: Stiri Diverse
A apărut Campionatul de pălmuit între femei

Încurajați de succesul înregistrat de imaginile de la Campionatul de pălmuit între bărbați, din martie, când un tânăr a fost pus la pământ cu o singură palmă de Vasili Kamotski, rușii au organizat o nouă competiție inedită.

Este vorba despre Campionatul de "Booty Slapping", în care participantele trebuie să lovească posteriorul adversarelor cu palma.

Găsiți imagini de la competiție în galeria foto

La turneu participă tinere practicante de fitness, iar regulile sunt simple: fiecare participantă trebuie să-și lovească adversara cu palma, fiind declarată învinsă cea care își pierde echilibrul sau face un pas înainte din poziția în care stă, scrie rt.com.

 

Tânăr pus la pământ cu o singură palmă

 

În luna martie, imaginile în care un bărbat leșină de două ori după ce este lovit cu palma peste față de rivalul său au făcut ocolul rețelelor de socializare din lume.

Premiul cel mare la Campionatul de pălmuit între bărbați a fost de 30.000 de ruble, fiind câștigat de Vasily Kamotsky care care și-a ”adormit” adversarii lovindu-i cu palma.

Regulile sunt simple: adversarii stau față-n față, cu un pupitru între ei, ca la o competiție de skandenberg și pe rând își dau palme, sub supravegherea unui arbitru.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Russia Today

VIDEO PROTVPLUS.RO