Teatrul din Cartier: spectacol sub pod, admirat de zeci de trecători

Ultima actualizare: 11-09-2017 15:56

Zeci de trecători din Sibiu s-au oprit să vadă un spectacol inedit, realizat de tineri actori şi de un regizor entuziast, sub un pod, pe malul Cibinului.

 

 

Piesă face parte dintr-un proiect mai amplu, numit "Teatrul din Cartier", care îşi propune să aducă artă cât mai aproape de oamenii de rând.

Melodiile din mahala, chiar şi manelele cântate în faţa blocului, i-au făcut pe spectatori să aplaude şi să se amuze. Apoi fiecare actor a rememorat păţănii din cartierul copilăriei sale.

Spectatorii s-au lăsat cuprinşi de nostalgie şi mulţi s-au regăsit în întâmplările hazlii.

Spectatoare: "Superb, am încheiat în lacrimi. Serios îmi place de ei. E o ideea foarte făină şi când am văzut că se ţine sub pod, da bravo!

Spectatoare :"Mi-a plăcut mult şi m-am gândit la locurile copilăriei mele şi mă simţeam că atunci."

Actorii spun că astfel de spectacole reunesc comunitatea şi că e o bucurie pentru ei să joace atât de aproape de oameni.

Bogdan Sărățean, regizorul piesei şi organizator proiect: „Vrem să aducem comunitatea împreună şi să revitalizăm locuri de genul asta cum e Cibinul. E până la urmă un rău care trece prin minunatul nostru oraş. Şi e un semn pentru faptul că se pot întâmplă lucruri şi aici pe malul Cibinului"

Andrada Grosu, actriţă: "Mi-a plăcut să aduc zâmbete, pe scenă că e un spectacol la care noi ne distrăm ca actori şi ne simţim foarte bine. "

Serile de toamna vor aduce încă 5 spectacole în centrul Sibiului, dar şi în cartierele mărginaşe.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO