Somelierii ne invata cum sa potrivim vinurile cu preparatele culinare
Vinul este o alternativa sanatoasa la cocteiluri sau bauturi tari. Primul somelier acreditat din Romania a dezvaluit care sunt cateva dintre secretele asortarii vinurilor la diverse preparate.
Se spune in popor ca inainte de masa e bine sa bem ceva, pentru a avea ofta de mancare. Mai exact, e vorba despre aperitiv.
Sampania este vinul suprem si in acelasi timp aperitivul superm. Daca nu vi-l permiteti, puteti incerca vin alb sec, bitter sau un gin tonic. Momentul aperitivului se desfasoara la bar, in picioare si abia apoi ne putem aseza la masa.
Alegeri 2024
11:43
Alegeri prezidențiale 2024, programe electorale. Candidații promit ”lapte și miere”, deși puterea președintelui este limitată
11:05
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
10:04
De ce relațiile României cu Ucraina și Rep. Moldova s-ar putea înrăutăți după alegeri. Semnalul de alarmă tras de Politico
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
In unele restaurant, clientul are norocul de a fi sfatuit de un somelier in privinta vinului potrivit fiecarui preparat.
Care sunt combinatiile perfecte in acest sens, aflati din materialul video!