O talie de invidiat, fara niciun efort. Promisiunea expertilor in frumusete

08-03-2011 07:55


Exercitii fizice fara sa miscati un deget, coapse suple si o talie de invidiat. Sunt promisiunile expertilor in frumusete si intretinere care s-au adunat la Salonul Profesionistilor din frumusete de la Londra.

Doamnele si domnisoarele au incercat in premiera aparate speciale pentru remodelarea corpului si tratamente miraculoase de exfoliere.

Pregatiti-va pentru era "stimularii naturale" a muschilor. Acesta este mesajul specialistilor in frumusete care ne anunta ca putem slabi si fara sa petrecem ore intregi intr-o sala de fitness. Nu trebuie decat sa incercam un aparat de noua generatie, echipat cu programe adaptate fiecarei grupe de muschi in parte.

Producatorii aparatului sunt atat de increzatori, incat le masoara pe cliente inainte si dupa sedinta de tratament, pentru a le arata cati centimetri au pierdut dupa numai o ora de stat. Insa doar aparent nu se intampla nimic: de fapt, muschii lucreaza.

Nici pielea nu trebuie neglijata, atrag atentia specialistii, iar exfolierea cu diamante, care are mare succes la public, promite rezultate impresionante. Rata de absorbtie dupa o exfoliere cu diamante si o infuzie cu ser este cu 60% mai mare decat folosind orice alta metoda de microdermabraziune.

In schimb, un scanner poate "citi" viitorul epidermei pentru ca apoi, in functie de problema, medicii dermatologi sa ofere solutia. Tratamentele recomandate de ei nu sunt aplicate insa la intamplare. Ingredientele active sa actioneze eficient doar dupa ce pielea este mai intai exfoliata cu o perie speciala cu ace.

Tags: csid, frumusete,

VIDEO PROTVPLUS.RO