Hidratarea eficienta a pielii in cursul noptii, pentru un ten luminos

08-10-2009 00:00


Care este secretul unui ten luminos dimineata? Hidratarea eficienta a pielii in cursul noptii, sustin dermatologii. Intre orele 23 si 3 dimineata, tegumentul pierde multa apa in mod natural.

 

Orice femeie care se respecta include in programul de ingrijire si cateva minute de hidratare a pielii inainte de culcare.

Specialistii spun ca aplicarea cremei de noapte pe o fata perfect demachiata reprezinta cel mai important pas in ingrijirea tenului. Substantele active din creme actioneaza optim intre orele 23 si 3 dimineata cand celule tegumentului se regenereaza si consuma multa apa.

Ultimele descoperiri arata ca exista o gena-ceas care regenereaza tegumentul. Iar specialistii au pus la punct creme care protejeaza aceasta gena.

Crema de noapte nu face singura totul pentru un ten luminos dimineata. Trebuie sa va asigurati ca nu dormiti intr-o singura pozitie sau pe perne din in, bumbac gros sau canepa. Acestea impiedica circulatia normala a sangelui.

Iar daca obisnuiti sa dormiti intr-o singura pozitie, solutia salvatoare este o pena din satin sau matase naturala care favorizeaza circulatia la nivul tenului. Aceste texturi absorb sebumul si nu produc incarcarea electrostatica suplimentara a tenului. Si hidratatea interna cu apa conteaza enorm. Ea trebuie facuta constant pe tot parcursul zilei.

Tags: frumusete,

VIDEO PROTVPLUS.RO