Afla aici care sunt alimentele periculoase pentru piele!
Traim intr-o lume a deliciilor alimentare dominate de conservanti si aditivi. Daca nu sunteti convinsi de acest lucru, cercetati cu atentie etichetele tuturor produselor pe care le detineti in frigider.
Daca le consumati in fiecare zi, riscati mult la capitolul sanatate si frumusete. Primele semne se vad la nivelul pielii. Va este cunoscuta intrebarea “cum scap de celulita?” Ei bine, in spatele acestui demers, care nu da mereu roade, se ascund obiceiuri alimentare gresite, corelate cu anumite tulburari hormonale.
Astfel, pentru ca lotiunile si terapiile corporale sa dea rezultate impotriva aspectului de coaja de portocala, trebuie sa identificati dusmanii pielii si sa-i eliminati.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, a venit la videochat-ul www.stirileprotv.ro unde a dezvaluit care sunt cele mai periculoase alimente care pericliteaza frumusetea pielii.
Sinteza discutiei:
- in Canada s-a dezvoltat un tred al locavorilor, adica cei care consuma alimente specifice zonei in care locuiesc;
- este indicat sa consumam fructe si legume de sezon;
- celulita nu este legata neaparat de adipozitate, adica de numarul de kilograme - sunt multe persoane slabe care au celulita;
- celulita este un proces inflamator datorat alimentelor de calitate proasta;
- din fericire, in Romania nu prea avem de-a face cu legume si fructe modificate genetic;
- legea ii obliga pe cei care produc alimente modificate genetic sa specifice acest lucru pe eticheta;
- organismul uman are capacitatea de a se proteja impotriva substantelor nocive din alimente;
- copiii trebuie feriti de alimentele cu E-uri, coloranti, fructe si legume modificate genetic;
- pielea nu este o bariera infailibila pentru substantele toxice;
- pestii care pot reprezenta un pericol pentru sanatate sunt pestii mari rapitori, care pot fi contaminati cu metil-mercur;
- somonul, heringul, macroul, sardinele - sunt pesti recomandati pentru ca sunt o sursa de calciu, fosfor, vitamina D si proteine usor de digerat;
- painea foarte elastica, care se strica repede nu este benefica pentru sanatate - este colorata artificial;
- alimentele naturale reduc sansele de a face celulita;
- de multe ori alimentele sunt facute ca sa devenim sclavii gustului; multe produse pot produce dependenta;
- celulita se dezvolta din cauza alimentelor cu valoare energetica foarte mare;
- in multe zone ale tarii apa de la robinet nu ar trebui consumata;
- margarina este un aliment foarte periculos;
- produsele si grasimile de origine animala nu sunt atat de nocive pe cat se crede;
- ambalajele din plastic si aluminiu pot provoca cancer de san si de prostata.