Loredana, prezentata la CNN ca "Madonna a Romaniei"

24-12-2009 00:00


Revolutia din 1989 a schimbat totul. Inclusiv industria muzicala din Romania. O echipa CNN care a realizat mai multe materiale dedicate implinirii a 20 de ani de la caderea regimului comunist si nu a ocolit nici domeniul muzical.

Tinerii inteleg cum era pe vremea aceea si e mai bine asa. Mai bine sa nu ai amintirile neplacute, ca un fel de gunoi pe care-l porti mereu cu tine.
Loredana

Printre artistii reprezentativi de la noi a fost aleasa si Loredana, care le-a povestit reporterilor CNN despre viata de dinainte si dupa 1989.

Loredana, prezentata in materialul CNN ca "Madonna a Romaniei", le-a povestit reporterilor americani despre viata de dinainte de 1989. Cand a cazut regimul comunist, era deja o vedeta ale carei discuri aveau vanzari record. Cunoscuse insa pe pielea ei ce inseamna cenzura, melodia "Buna seara, iubite!" fiind interzisa o perioada, din cauza versurilor prea "directe".

Cu exact 20 de ani in urma, hitul Loredanei era difuzat la televiziunea nationala, cu imagini filmate pe strazile din Timisoara si Bucuresti.

In reportajul realizat de echipa CNN apare si trupa BUG Mafia, dar si Ilie Stepan, compozitor al celebrei piese "Timisoara".

Tags: loredana, cnn,

VIDEO PROTVPLUS.RO