Din femeia grasa pe care nimeni nu o dorea, s-a transformat intr-o mireasa superba. FOTO

Michelle

Michelle Aguilar este astazi o femeie fericita. Nu a fost insa mereu asa. Nu a vorbit cu mama ei timp de 6 ani, avea probleme serioase cu greutatea si se simtea extrem de singura.

Michelle a decis sa se inscrie in competitia "Biggest Loser". La acelasi concurs s-a inscris si mama ei, cu care nu mai vorbise de 6 ani de zile.

Au fost amandoua acceptate in concurs si astfel nevoite
sa comunice una cu cealalta si sa-si rezolve nu doar problemele cu kilogramele in plus, ci si pe cele emotionale.

Desi a slabit de la 121 la 73 de kilograme, mama lui Michelle a fost eliminata din concurs in semifinale. Fiica, in schimb, a reusit sa castige locul al doilea.

Michelle cantarea 110 kilograme cand a intrat in competitie, insa cu ajutorul antrenamentului sportiv intens pe care antrenorul sau, Jillian Michaels, i l-a pus la punct, dar si datorita regimului echilibrat de mancare, femeia a reusit sa scape de povara grasimii.

Citește și
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

La finalul concursului, Michelle cantarea doar 60 de kilograme.

 Dupa 9 zile de la finalizarea concursului, noul iubit al femeii, barbatul cu care era doar de 4 luni, a cerut-o de sotie.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
"Era alta femeie cand a ajuns la altar." Mireasa "obeza" care a asteptat 12 ani pentru a se casatori

O femeie din Marea Britanie a asteptat 12 ani de la logodna sa se casatoreasca de teama ca arata mult prea grasa in rochia de mireasa.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record

Potrivit autorităților ungare, Dunăre a atins nivelul maxim în sâmbătă dimineața, la ora locală 07:00. Atunci ar fi măsurat în jur de 8,5 metri, iar polițiștii de aici estimau, vineri, o creștere de aproximativ 40-50 centimetri.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.