Fetele de clasa a XII-a asteapta Bacalaureatul pe tocuri. Tinutele au fost in centrul atentiei la balurile de absolvire

26-05-2014 19:09


Cea mai frumoasa perioada din viata oricarui absolvent de liceu a sosit. Este vremea balurilor, pentru elevii de clasa a XII-a, care se bucura de primele iubiri, dar si ca au scapat de teze si lucrari.

Prea putini dintre ei simt presiunea bacalaureatului care a trezit la realitate ultimele 3 generatii. Relaxati si imbracati frumos, tinerii se distreaza deocamdata.

De la Scoala Centrala din Bucuresti absolventii au plecat catre Palatul Ghica unde a avut loc petrecerea de sfarsit de liceu. In seara cea mare cei care au deja carnet au renuntat la masinile personale si s-au plimbat cu limuzine inchiriate special pentru acest eveniment.

Scurte sau lungi cu trena, negre, rosii ori albastre, tinutele domnisoarelor au atras imediat atentia baietilor, care au oftat indelung. Concurenta a fost acerba iar diferenta a facut-o inaltimea tocului.

Dar ce mai conteaza atunci cand copiii aleg iar parintii platesc? Pentru rochie si pentru pantofi aceasta tanara a cheltuit 300 de euro.

Si baietii au aratat ca socosi din cutie. Cei mai multi s-au prezentat cu pantaloni calcati la dunga insa asa cum se intampla in viata au existat si exceptii.

De departe cel mai amuzant moment al serii a fost cel in care profesorii au fost imitati de elevi.

Dupa tort, toata lumea a cantat cu lacrimi in ochi piesa ''ani de liceu'' iar juriul a desemnat regele si regina balului.

Balul a fost cu siguranta unul reusit. Urmeaza examenul. Numaratoarea inversa a inceput iar inscrierile pentru bacalaureat sunt in plina desfasurare. In data de 10 iunie este programata prima proba.

VIDEO PROTVPLUS.RO