Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vremea azi, 19 martie. În majoritatea regiunilor se anunţă o zi mohorâtă, cu înnorări şi precipitaţii sub toate formele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Marți se face mai frig decât luni. În majoritatea regiunilor se anunţă o zi mohorâtă, cu înnorări şi precipitaţii sub toate formele.

Doar în ţinuturile vestice avem vreme mai bună, însă vântul are intensificări în cea mai mare parte a ţării.

Maximele pleacă de la 3...4 grade în depresiuni şi ajung la 12...13 grade în sud-vestul României.

Vremea în fiecare regiune  

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul, pe unde cerul rămâne acoperit toată ziua. Vântul va fi activ şi o să plouă. Trecător, în zona deluroasă poate să cadă lapoviţă. Temperaturile, în scădere faţă de ieri, se opresc la 8 grade, pe la Tulcea. Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, domină atmosfera închisă. Vin câteva ploi locale, iar vântul va fi destul de insistent. Şi pe-aici se răceşte, dar maximele se opresc tot la 8 grade. Înnorări persistente găsim şi în jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina. Pe-aici apar precipitaţii sub formă de ploaie sau lapoviţă, iar la munte o să ningă slab. Vântul agita atmosferă, iar după prânz se vor înregistra cel mult 8 grade. În nordul Transilvaniei şi în Maramureş vedem puţin soarele printre nori, dar în ansamblu se anunţă o zi destul de mohorâtă, cu temperaturi în scădere faţă de ziua trecută. Pe spaţii mici o să plouă, dar e posibil să cadă şi puţină lapoviţă. În schimb, în vestul ţării găsim vreme mai bună. Soarele străluceşte în cea mai mare parte a zilei şi doar pe la munte e posibil să fulguiască puţin. Vântul va fi, însă, destul de insistent, iar temperaturile scad şi în această regiune. În Transilvania cerul rămâne acoperit pe tot parcursul zilei. Pe suprafeţe restrânse apar precipitaţii sub toate formele: ploi sau lapoviţă în zonele mai joase şi câteva ninsori trecătoare la munte. Vântul are intensificări şi atinge viteze mai mari pe creste, iar maximele nu trec de 7 grade. Şi în Oltenia o să plouă, dar pe la deal şi pe la munte e posibil să vină şi ceva ninsori sau lapoviţă. În vestul provinciei se arată puţin soarele şi tot acolo va fi cel mai cald din ţară: la amiază se vor înregistra în jur de 12...13 grade. În sudul ţării găsim vreme închisă, cu înnorări, vânt activ şi precipitaţii. În zonele deluroase plouă sau o să cadă puţină lapoviţă, iar la munte apar câteva ninsori slabe. Temperaturile coboară SUB normalul perioadei şi vor fi cel mult 8 grade.

Vremea în Bucureşti  

În Bucureşti se face mai frig decât ar fi normal. Maxima se opreşte la 7 grade. Avem o zi mohorâtă, cu ploi slabe şi vânt activ. Înnorările persistă şi la noapte, când temperatura coboară până la 2 grade.

Vremea la Munte  

La munte se răceşte simţitor. Temperaturile rămân negative chiar şi în miezul zilei. În Carpaţii Orientali şi în Meridionali mai apar câteva ninsori slabe, iar în masivele vestice se arată, trecător, soarele. Vântul bate mai tare în zonele montane înalte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult