Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pregătiri pe litoral. Primii turiști sunt așteptați la malul marii peste 3 săptămâni.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vestea că restricțiile impuse de pandemie vor fi ridicate la jumătatea lunii mai, iar hotelurile și parcurile vor fi printre primele spații publice deschise, i-a activat pe cei care au afaceri pe litoral.

 

La malul mării se fac reparații, iar plajele sunt curățate.

Cum virusul ne-a schimbat viața în ultimele luni, și vacanțele vor fi diferite anul acesta. Cuvântul cheie este precauția.

Primii turiști sunt așteptați la malul marii peste 3 săptămâni, în primul week-end după ridicarea restricțiilor. Nu doar amenajările vor fi noi în hoteluri și pe plaje, ci și regulile. Distanța dintre șezlonguri va fi mai mare, iar măștile, obligatorii în spațiile publice închise.

Andrei administrează o plajă și o terasă, la marginea municipiului Constanța. Nu a renunțat la investițiile programate, chiar dacă pandemia a pus turismul într-o situație extrem de dificilă.

Citește și
Românii se plâng că nu primesc banii înapoi pe biletele de avion cumpărate. Răspunsul companiilor
Românii se plâng că nu primesc banii înapoi pe biletele de avion cumpărate. Răspunsul companiilor

Andrei Damian, administrator plajă: ”Să se termine perioada această de criză și să revenim la plajă. Am așezat sezlongurile și umbrelele la o distanță de trei metri între ele și sperăm că va fi în regulă. ”

Pandemia ne obligă la o relaxare... precaută anul acesta, avertizează întreprinzătorii de pe litoral. Dacă nu, riscăm să ne întoarcem în izolare.

Paul Marin, administrator plajă terasă: "Recomandarea mea să respecte legea și cu asta basta. Distanțarea, masca, ce mai ne spune Bucureștiul să facem .. Riscul? Doamne ferește, nici nu vreau să mă gândesc la risc. Să deschid pe 15 mai și undeva pe 15 iulie să zic, tușește unul pe plajă trebuie să închidem. Nu este în regulă, păi mai bine nu mai deschid deloc".

Într-un hotel de la malul marii s-au făcut investiții serioase.

Andrei Trandafir, manager hotel: ”Este vorba despre o reparație capitală cu schimbarea tuturor finisajelor instalațiilor, creșterea gradului de confort. Noi ne dorim cât mai curând să avem primii turiști, însă vreau să subliniez că acest fapt depinde de conformarea cetățenilor României cu distanțarea socială și măsurile de igienă”.

Autoritățile au anunțat că după ce se va încheia starea de urgență, hotelurile pot fi deschise, însă trebuie respectate regulile de igienă și distanțare socială.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult