Reacția unui turist din Predeal, după ce a mâncat șorici direct de pe porc
Your browser doesn't support HTML5 video.
Mesele au fost încărcate cu platouri pline şi muzicanţii nu şi-au lăsat deloc instrumentele să "tacă". Iar pomana porcului şi focurile de tabără au completat perfect tabloul.
Un porc de 200 de kilograme, cinci buşteni zdraveni, un taraf de lăutari şi - desigur - veselia sunt ingredientele de bază ale acestei petreceri din staţiunea Predeal. Distracţia a început devreme, cu pomana porcului. Şoriciul, urechile şi coada lui Ghiţă au fost la mare căutare.
Unii s-au pozat, alţii... au gustat, chiar direct de pe porc. "Aşa, de la botul porcului, ca să zicem aşa. E foarte bun, e moale, e ok!"
La aşa festin, farfuriile s-au golit repede.
Încântaţi de cum au petrecut, unii şi-au planificat deja următoarea vacanţă - tot pe Valea Prahovei. Duminică, turiştii care s-au relaxat la munte vor porni la drum, spre casă.
Sursa: Pro TV
Dată publicare: 03-12-2017 08:47